[Petr, 12:35, Re:]: Ale... vzhůru... jeden nejmenovaný dobytek si mě dovolil vzbudit telefonátem a pohrozil, že jestli se neobjevím na icq, zavolá znovu a znovu :-)Lenost. Můj nejmilejší hřích :-) Plavat, to mám s Bartůškem v plánu asi dva roky, úklid jsem odložil zatím na 14.00... :-)
[Honza, 12:02, Kuk :-)]:Jakto ze jsi vzhuru? :-)Ja bud pujdu spat, nebo budu pracovat,.. uvidiem co me premuze ;-)Edit: A jeste je ve hre uklid bytu a plavani. Vsechno to zastresuje lenost ;-)
Ja jsem se rozhodl, ze potrebuji chvili sam bloumat po krajine, kochat se a pozorovat.Takze muj vylet dopadl velmi dobre az ke konci mi zacalo prset a chcalo pak az do konce. NIcmene neni spatneho pocasi, jenom nepripraveny turista... ale ja pripraven byl! Me odeni odolalo naporu a neprizni pocasi a utahanej jako kote jsem dorazil domu.Zadne lenoseni dnes, hezky sup vstavat a cvicit.
[Honza, 22:24, Kuk :-)]:já jsem se vztekala nejdřív u projektu do školy a pak jsem třídila fotky několikrát dokola. takže jsem dnešek proseděla u počítače...