[Honza, 10:04, Re:]:Njn,priznej si to,byl tam Bartusek a ty tam musis z kunsthistorickeho hlediska,takze jen presvedcuje a lobujes pro svuj zajem,ale jine lidi x kostelu nezajima,bud ohleduplny:D
[Pavel, 09:55, Re:]: Kdyby tvé zkušenosti měly nějakou váhu, patrně bych se tebou nechal teoreticky přesvědčit, ale protože tě znám až moc dobře, skutečnost byla asi taková, že kladrubský klášter jsi viděl jen o z okénka auta, když jsi projížděl kolem a s Bamberkem to muselo být velmi podobné, ne-li stejné ;-)
[Honza, 09:49, Re:]:v Kladrubech jsem byl a v Norimberku teze,takze soudim dle vlastnich zkusenosti :)Ok,treba v Bamberku se skryva neco,co uniklo me pozornosti:) Ale celkem malo k tomu,aby clovek kvuli tomu jel znova do Nemecka:)EDIT:to kostely v Nemecku taky ne,tedy pokud v tom neni zajem o kalbu v Nemecku,to je jina,ale Norimberk je jen zajimavy hitlerovskymi artefakty,kde jsme se fotili jak blbci,ale samotne his.centrum bylo za 90 minut projite,nic moc,maj to tam vybombardovane;-)
[Pavel, 09:45, Re:]: Jsi, koukám, světaznalý. Byl jsi v Bamberku? Byl jsi v Kladrubech? Alespoň si to vygoogli, když už nic jiného ;-)Edit: Kromě toho Francie se nehodí na víkendovku ;-)
[Honza, 09:26, Kuk :-)]:A co tam?:) Kladruby a ani Norimberk nejsou zadne skvosty,u nas v republice stoji za zminku po Praze jen Cesky Krumlov,jinak to stoji za prd,max jeden kostel,obcas malinkaty hradecek a slus!;-)Navrhuji navstevu Francie a Carcassonne,je to nejvetsi hrad na Zemi;-))
Nástřel :-) Jak jsme se včera bavili o cestě za kulturními památkami, vynořil se mi z hlavy, mozková činnost vyskutující se jen zřídka, nápad na trasu: Kladruby (klášter u nás) -> Norimberk -> Bamberk. Tohle nasytí všechny hladovějící po kultuře :-)
[Zuzka, 10:04, Uff .30 příspěvků po ránu]:Njn, Zuzi, kdyz tys taky porad nekde fuc. :)Nahodou, filmy na slepo maji v sobe prave tu spetku prekvapeni, ocekavani... a kdyz se ti to nelibi, muzes odejit do 20min po zacatku a dostanes pivo zdarma.
K tomu důležitému:Aero na slepo mě bohužel neláká. Z filmů naslepo mám fobii od shlédnutí nezapomenutelného íránského či jakého snímku právě v kinu Aero před asi 10ti lety.Jani, já se Ti bohužel k promítačce nemůžu jednoznačně vyjádřit. Od pátku do pondělka bych měla být v Tatrách, na úterý jsem slíbila už jinou akci a pak nějak plánuju odjet domů :-( Takže se mnou je to v pytli. Ach jo.
Hmm tak ted prispivam jako neprihlaseny a web se tvari, ze jsem prihlaseny. Priznam se, ze na to asi nemam silu :)
RadimBlabla
- 22:17 22.08.2011
[Tomáš, 21:58, Re:]:Troufam si nesouhlasit. V osobnich udajich mam username Radim. Kdyz vlezu do diskuze (prihlaseny), ve formulari mam vyplneno jako jmeno Radim. Kdyz napisu prispevek a kliknu odeslat (stale prihlaseny..), tak mi to napise, ze muj username uz pouziva nekdo jiny (jinymi slovy nemuzu odeslat prispevek s vlastnim jmenem) a musim ho zmenit na neco jineho. Pokud je to featura, tak me doposud obloukem mijela a nevim proc.
[TomasHroch, 21:41, Re:]:Ale Radime, vzdyt to je v poradku, to neni zadnej bug.Ty si muzes jako jmeno do diskuse zvolit uplne cokoliv, krom tech jmen, ktere jsou aktualne pouzivany jednotlivymi ucastniky.Kdyz jsi v osobnich udajich zmenis svuj nick na diskusi, tak to znamena pouze to, ze ti to bude predvyplnovat, abys to nemusel psat. Jinac si muzes misto sveho jmena napsat cokoliv :)Tahle featura tu byla uz od pocatku. Takze to neni ani tak bug, jako spise nedomyslenost :) Zmenim.
[Honza, 21:46, Re:]:Skoda jen,ze ten ram ma vetsi cenu nez samotny obraz,ale zcela jiste byl kreslen s laskou k Petovi :)Honza:ty se mas hlavne pridat,at Tomase naprdnem jako onehda se strankovanim fotek :)