[Pavel, 10:54, Re:]:jo, ty kostely jsou fakt - byli jsme prekostelovany :-)) Ale prave ted mame zase nedostatek \"kamene\" :-) Lomenych oblouku, zebrovych kleneb, krabu apod ;-)
Rano vstanu, jdu do kuchyne a neco na me sviti - lednicka dokoran. Maslo roztekly (ted mi doslo, ze neco v tom duchu vcera Honza rikal). Prijdu do prace, po nejaky dobe se lognu na Iriador a tady takovyhle myslenky prosty flame :-)
[Pavel, 10:54, Re:]:Pavle, jak Te tak posloucham, tak jsem rada, ze ses rozhodl nejet. My si to s Honzou a Petou uzijem a doufam,ze se k nam pridaji i dalsi, ktere to bude zajimat:)Hezky den:)
[Pavel, 10:54, Re:]: To jsou velmi slabé příklady a jsou smeteny jediným mávnutím ruky :-) Zuzce se v Římě líbilo a kostely úplně nejvíc, že je to tak, Zuzko? ;-)A pokud jde o Marii v Benátkách, tak Marii zajímá pouze ten kostel, ve kterém pracuje ;-)
[Honza, 10:50, Re:]:Nene,dokazal si otravit uz spoustu lidi,uvedu priklad Marusky,Zuzka v Rime:"jee,dalsi kostel",tam uz si pak radeji chodil sam:DMne kostely nevadi,ale nehodlam jet na pout po kostelech,coz zatim tak vypada,ze ano:)
[Pavel, 10:06, Re:]: Pak jsem stejný jako všichni ostatní, neboť, kdo ještě nikdy neloboval za svou věc, že? Tuhle vlastnost má asi každý člověk, chce-li něčeho dosáhnout a spatřit dosud nevídané krásy světa, ovšem můj nápad bez ohledu na ideového tvůrce je nápadem ryze kolektivním :-) A dovoluji si oponovat ještě víc: Tak třeba zmiňuješ, že \"jiné lidi X kostelů nezajímá\", při tom těmi \"jiné lidi\" myslíš především sebe :-)