[Honza, 14:51, Re:]:Stejnak bude mit brzo prezdivku sv*ne,ty jsi zas pako,nj,pracovni bulvar:)Edit:Jinak ja svuj mozek chci venovat po me smrti vede,snad prijdou na muj unavovy syndrom :)
[Zuzka, 09:44, Ty brdo]: V polospánku jsem už od roku 2008, alespoň sem sahá moje paměť, ale přijde mi to už jako nejvyšší možný bod dosahu v soustředění ;-) Jenom takový příklad, dneska se mi představila nová vedoucí, řekla jméno, po 5 vteřinách jsem to zapomněl, ani na na první písmeno jsem si nevzpomněl, prostě mozek i jméno byli v kalíšku :-)
[Zuzka, 10:27, Re:]:Nevadi. Ja jsem vcera byl jak prastenej pytlem a zbytky meho mozku dokazaly vykonat nejakou konstruktivni cinnost, na kterou jsem mohl dneska navazat, ale dalsi sfery mozku jako by nechtely pripustit, ze se vracime zpatky k tomu trpaslikovitemu stroji, kde tukame do tlacitek.
[Tomáš, 10:26, Re:]:Joo, kdybych mohla zamknout dvere do kanclu, vypnout telefon, tak by to jiste slo. Ale na to, ze je pul jedenacte, tak jsem fakt nejaka zpomalena. :)) Ach jo.
Jeste jsem v praci ani dopadla na zidli a uz tu po me chteli neco resit. Ja jsem byla pomalu jeste v polospanku. Hlava prepnuta do nouzového režimu, nerozehřátá. Uff. To byl teda nastup do pracovniho dne. Skoda, ze nepiju kafe, abych rekla, vydrzte momentik, jen si udelam kaficko a pak se na to podivame:)))
PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA ...█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █Průběh instalace: 44%... instalace neúspěšná ...Chyba 404: roční období se nenašlo.Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné.Zkuste to znovu za rok. ...