[Pavel, 14:57, Re:]Blbost, já jsem svoje stanovisko přednesla jasně a jednoznačně (což u mě nebývá zvykem, takže doufám, že to řádně vyniklo) ;-) Obětujte si Marušku - ona jediná vidí problém v tom, aby se teď zarezervovaly letenky o měsíc později, přitom už jsme domluvení.No, Lída něco v tom smyslu říkala, když jsme dohadovali, co si kdo bere s sebou za zábavnou literaturu, prohlásila cosi o odstrašujících případech ;-)
[Máma, 14:51, Re:]:Chcem svrhnout Maruscin plan,jako nejvetsi zlo chceme oznacit Tebe,potrebujeme obetniho beranka:) S Honzou ti uz nejak "zlepsime reputaci" :DBtw,bere si Lida to uceni s sebou?:) Me psala neco v tom smyslu,ze to posrala s pripravou a nestiha;-)
[Honza, 14:29, Re:]:Jo, teď se asi všichni nas... a odmlčeli (myslím Barceloňané) :D A dobrou chuť...[Pavel, 14:32, Re:]:No jo, to se lehko řekne. Jenže my jsme až teprv před měsícem získali jistotu, že opravdu pojedeme, navíc až do včerejška jsem nemohla jít směnit peníze, protože jsem je jaksi neměla ;-) Ale jak bylo vidno na pondělním srazu, všichni jsme to zařizovali až během tohoto týdne, takže si nemáme co závidět :D
[Máma, 14:21, Re:]:Jojo,kvuli tomu se vyplati sledovat prognozy na CNB,ja si takhle nakupuji a vybiram nejvyhodnejsi menu a smenarny,ECKA mam z roku 2008 za 22,50 :)CHF nam poskocily ze 16-ti,njn :)Honza:nebude tak zle,ale kazis to ty :D
[Máma, 14:21, Re:]: To je tedy hezké ;-) Přeji hodně štěstí na silnici i ve směnárně.Co se týče neshod, vzpomeňme na diskusi na facebooku s plánováním cesty do Barcelony, myslím, že se kolektiv shodnul tiše na tom, že vlastně ani jako kolektiv nefungujeme :-)A teď jdu někam na oběd, jen ještě nevím, kam tady v Holešovicích zajít, asi se rozhodnu až na ulici. Půjdu a uvidím ;-)
[Honza, 13:46, Kuk :-)]:uáá, ani se neptej, jsem z toho celkem na nervy (po menší neshodě uvnitř týmu) ;-) Teda teď už ne, měla jsem telefonáty s ostatními účastníky a zase jsem se začala těšit, ale... :-) A na nákup jedeme teď odpoledne, doufám, že nenabourám. Ono totiž že mám někam dojet autem mi na klidu moc nepřidává, protože jsem za volantem neseděla asi čtvrt roku (a teď navíc oproti předchozím jízdám musím vyjet z garáže). Kromě toho jsou super cesty do směnárny na dvakrát (když někdo zavírá před šestou, že) a hlavně v době, kdy je nejméně výhodný kurz za poslední rok, pak zase když člověk najde směnárnu s výborným kurzem, tak tam mají jenom 50 CHF a tak. :-)))A jak se máte vy ostatní? :-)
Abych nezapomněla, dneska mě na výpisu z účtu překvapila jakási částka -2360,- Takže přátelé, prosím ty, kterých se to týká, o penízky na účet(cca 595,- s poplatkem za platbu).Díky moc.