[Radim, 18:04, Pasivni ctenar]:Chapu ;-) Tu chybu ted nechapu :-))[Máma, 18:52, Re:]:Haha, tak to jsem zvedav ;-)Hmm, kumbal s okynkem.. Ja bych chtel okno do koupelny ;-)
[Petr, 13:50, Uklid]:Máme hotovo (pro dnešek a pro Honzu, já budu nejspíš ještě pokračovat) :-) Honza vám to zdokumentoval a rozdělili jsme nám pokoje (Pavel má kumbál 2m čtvereční na chodbě - s okýnkem!). Tohle rozdělení podpořilo morálku (Honza: \"Ty dveře se mi hned myjí líp, když vím, že to je pro Petra a Zuzku...\"). Tak, jde se na koleno ;-)
Kdyz ne aktivnim, snazim se byt pomerne casto alespon pasivnim ctenarem, posledni dobou je to teda docela narocne cteni :)PS: Tome nefunguje mi pridavani prispevku, jsem-li prihlasen :)Edit:Ono to funguje, ale tvari se ze a dokonce si muzu pri tom zmenit nic. Cool :)Edit2: Sakra, RadimBlaBla je pryc... :-/
Diky za hru, kteru velmi prekvapive vyhral outsider a nikoliv nektery z velkych favoritu :-)Doufam, ze jste snidani dostali dost energie na velky uklid, my tu ted praktikujeme stejnou cinnost, takze si nemusime nic zavidet ;-)
[Honza, 14:25, Re:]:No to v zadnym pripade ;-) Kdyz si jednou rekl ne, tak bych se na tebe samozrejme vykaslal ;-) Ale napsal jsi ze jsi zmenil nazor, na coz Pavel nereagoval tak ze by zmenil nazor (napriklad \"kdyz by jsi sel ty, Johny, tak ot ja bych sel smaozrejme taky\") tak jsme tobe napsal a jemu ne. Pro me zcela logicke ;-)
[Pavel, 14:20, Re:]: Právě proto, že tvé názory jsou pevné jako čínská zeď, na rozdíl od těch mých, ti nejspíš nenapsal, protože se očekávala stejná odpověď. Máš být proměnlivý jako počasí a jako já :-)
[Petr, 14:07, Re:]:Jak rikam,tralala si,pokud uz jses ptal Honzika,po zmene nazoru(ktery on meni casteji nezli ja),mohl si napsat i me,to uz by ti ruka u klavesnice neupadla :) reagoval jsem jen na to,ze uz ma po ptakach,ze se mel rozmyslet driv.Hau
[Pavel, 13:33, Re:]:Jasneee, probiralo se to tu jen asi dvakrat ;-)Prvne se to tu objevilo uz v DUBNU a potom ještě:Petr - 18:01 23.07.2011Na to jsi odpověděl: A vite proc na ne nejdu,pac uz jsou taky komercni jak prase,rok delaj divadlo kolem noveho alba a porad hrajou stary slagry,kdyz nepusti nove veci do sveta,ja jim taky nedam 6 stovek za listek.At si trhnou;-)Včera to nadnesl Honza a na to jsi odpověděl: Pozde,stejne by ti tam zabekali jeden slagr z noveho a na zbytek by jsis pockal par let:DNevim, interpretaci me ucili jen asi 5 a pul roku, ale z zadnyho toho prispevku nejsem schopnej vycist ze by jsi sel... :-)