Ty ses taky uplne majmou,pomalu jsem Ti musel pujcit na mounta-byl jsi chudej jak mys;-)
ali ali
- 12:18 03.08.2011
Pavla neznal na wowu nikdo, akorat neco furt preprodaval na trhu, do dungu byl nepouzitelnej a jeho jedina aktivita byla zabijeni o 40 lvl slabsich hracu :) to je tak pro doplneni :)
[Petr, 19:51, Re:]:Mozna,ale zadnej psychiatr neusil 10 tisic batuzku,ja ano,moje batuzky nosi x dalsich generaci paranu.Jsem slavny,zanechal jsem tady stopu!;-)
[Tomáš, 19:34, The birds are singing...]:Na vyplneni casu ve veku 18-20 byl Wow topka,nyni bych cas vynalozil uz asi lepe,ale tam se dalo taky jit na pivo,pak jsme s Alim sbirali houby do kosiku(nemusel jsem tedy na povinne zajezdy na chatu do lesa,houby uz jsem mel nasbirane davno)..6 mesicu jsem nevstal od pocitace,jel jsem od 4 od rana do pulnoci,mastnota mi po obliceji jen tekla,odpadky se kupily na stole,muj krevni tlak kolaboval,ale ja byl sakra prace porad online,chtel jsem vic,chtel jsem epic zbrane,kazdy den jsem makal v dungeonu jak robot,mel jsem reakce rychlejsi nez nejmodernejsi pocitac,kazdy me chtel za maga a nebo healera do party,byl jsem zaruka epic zbrani...Moje slava rostla,kazdy znal Krakexe z Drak thulu,mel jsem jmeni jak pulka cinske farmarske komunity,mohl jsem si za svuj ucet koupit Skodu Octavii,ale ja radeji hral dal,porad dal.Kila narustaly,ale druhy den jsem stejne znova jebnul na tlacitko pustit..Je ti to jasny!:D
[Pavel, 19:27, tralala]:Musim uznat, ze sebevedomi mas, Pavle, velmi dobre. Jen tak dal. Nicmene holt na wowu jsi stravil 2 roky zivota. Tohle mas dohrany za 45 minut, vypnes a jdes na pivo s kamosema.
To je fakt,elitni hraci na Wowu uz jsou roboti,nejlepsi online hraci na zemi,Blizzard sestrojil Wowa pro elitu herni komunity.Ja byl TOP hrac na serveru Drak thul,sice jsem byl obezni,nemel zadne kamarady,ale byl jsem kurva nejlepsi!;-)Moje postava mela cenu 4 tisic dolaru,takze dokazu rozeznat dobrou hru od smejdu!;-)
[Pavel, 19:17, Re:]:A uz je to tady, uz se to veze. Budeme se hadat! Juchuuu.Vidis, tohle je taky silne o spolupraci. Staci 1 blbec z 5ti spoluhracu a tu hru muzes zabalit po prvnich 5ti minutach.
[Tomáš, 19:12, Re:]:Ehm,dovolim si podotknout ze slozitost Wowa se neda s jinyma mnorpg srovnavat,zkus si vyexpit 3 potvory na max a healuj spoluhrace na hlavni prisere v dungeonu,kde hraje dalsich 30 lidi po skypu!:)Pak mi neco rekni o slozitosti,40-140 zkratek na heal,kouzla,vodicky,atd :)