Juu, pekna hra. Koukam, ze je to stejne jako Warcraft 3 DOTa. Uplne stejnej system, uplne stejny princip.Akorat je umeni vychytat daneho hrdinu a jeho veci.
[Tomáš, 17:55, Balon hlasi prilet, aneb jak dokaze chcat od patku od vecera az do nedele do vecera.]::-DJako ja z toho mel skoro depresi, nakonec jsme sedest nedest vydal aspon do posilky. Fakt mega humus tohle pocasi.Ale kanoe zni fajn ;-)
Inu, balon se nekonal. Vsichni jsme se sesli, v patek rozestavili lezeni a... co se nestalo... zacalo curat. A curalo a curalo celou sobotu, celou nedeli. Imrvere porad jenom dest. Musim rici, ze to z velke casti podkopalo moralku vetsiny tymu, ale my odvazni jsme se nenechali zvyklat a vyndali jsme kanoi na rybnicek a jali se soutezit v rychlo plavbe. Uz dlouho jsem nejezdil tak, aby na mne z vrchu cakala voda a ze spoda na me koukali kapri.
[Petr, 13:12, Re:]: No, jen jednu hru :-) Tak je to rychlý, jedna hra trvá cca 45 minut, což mi vyhovuje :-) Nebo jsem uvažoval, že bych si pořídil Guild Wars: Eye of north, někde už to měli za 250,-... ale nevím, no, tohle mě docela chytlo :-)
[Petr, 12:52, Re:]: Jo, ovládáš tam především toho hrdinu, rozvíjíš jeho schopnosti a kouzla v průběhu hry :-)A v jezírku mu můžeš koupit všelijaký věci, když stiskneš písmenko "b", tak je tam široký výběr :-)
[Petr, 21:42, Ty jo]:Je to vubec super letni pocasi. Nevim, proc, ale konec pracovniho tydne me naladil na teplo a tak jsem jela domu s jednou tenkou mikinkou. Pak jsem trnula, jak zvladnu nedelni cestu zpet do Prahy s Ceskyma drahama. Nastesti se nakonec povezu vozem:)Taaak vsechny to jiste strasne zajimalo, takze hlasim, ze koncim.
[Honza, 12:26, Re:]:Hmm, je fakt, ze ja uz tu jak dlouho cekam, abych mohl jit alespon do posilky, trochu se rozhejbat. A misto toho \"chcije a chcije\".