[Honza, 15:27, Kuk :-)]:Uj, o tom jsme cetl dkyz to bylo ve fazi uvah. Tak preci. No, zajimave... Je pravda, ze znalosti v oblasti prava a technologii je treba rozsirit (aby si lide byli schopni vyridit elektronicky podpis napriklad nebo aby vedeli jake maji jako zamestnanci prava), ale zrovna na ukor pisma, to je teda imho blbost.
[Honza, 15:27, Kuk :-)]:Je to pouze znamka toho, ze inteligence povsechne klesa, ale ze je to az takovym rychlym tempem, to jsem necekal.Utreme slzu a modleme se za to, ze to nekdy snad bude lepsi.
Co vy na to? :-) Proces barbarizace západní kultury započal. Klikněte sem a uvidíte. Úplně obrácený proces než tomu bylo ve středověku. Představa, že tu budou časem volně pobíhat lidé, kteří se nebudou umět ani podepsat, mě poněkud děsí ;-)
[Ali, 12:19, nemcina]:[Honza, 12:13, Re:]:Otrepane, nehezke fraze typu \"Zahlen Sie, bitte\" pak znaji i uplni germanofilni negramotove meho kalibru ;-)Ali ma pravdu ;-)
[Zuzka, 11:59, Re:]: Nechci tu kazit iluze některých osob, hehe, ale v celých dějinách lidstva není zaznamenám jediný případ, kdy by z hospodského turné vyšel kdokoli o jediný krok chytřejší :-)
[Honza, 11:42, Re:]:Tak třeba já se již těším na večerní němčinu. Doufám, že konečně odstartujem úspěšné pravidelné hospodské turné, v jehož závěru z nás budou téměř rodilí mluvčí.
[Petr, 10:02, Re:]: Tak mě to vlastně vůbec nezajímá, jen nechci, aby tady řeč stála :-) No, tenhle týden mám ranní a bojuji každé ráno, rozhodně vstávám pokaždé ve chvíli, kdy mi zbývá akorát času na to se oblíct a odejít. Se snídaní bych musel vstávat v 5:50, to se mi nechce, obyčejně se v tuto dobu ani neprobudím :-)
[Tomáš, 10:01, Re:]:Taky jsem se chtel zeptat, co dela, predbehl jsi me, nez jsme stacil dat edit. Pche. honza: To jen aby jsi videl, ze i ja mam zajem (predstirany :-D )
[Honza, 09:54, Kuk :-)]:Zijeme, mlady muzi, zijeme.Tedy nekteri z nas i pracuji a jsou praci pohlceni. :)Co ty? Jak bojujes s tim vstat a jit do prace?
[Honza, 21:04, Kuk :-)]:Porid si radeji zelezobetonove dvere,kukatko a postav samohybna kulometna hnizda po stranach :)Tvoje babicka je horsi nez Taliban;-)
Tak na rovinu, řekněmě si to, k***a, na rovinu. Tohle je ukřižování a je to politický a netvrďte mi, že ne! :-) Půjdu teda sám, když má vzdělání zelenou :-D