[Pavel, 13:03, Re:]:A az se bude blizit vlak, tak vyskocis, ale zapomenes, ze nejsi doma v pokojicku, spatne doslapnes, zvrtnes si i druhy kotnik a Honza Ti bude volat sanitku.
[Honza, 12:59, Re:]:A proc jsem si asi v Rockpointu koupil tolik stahovaku na krosnu? Spinit si ruce tebou nebudu,toho se bat nemusis,hezky ti privazu krcek na krasne studenou kolejnici a budu cekat s fotakem v krovicku!;-)
[Pavel, 12:24, Re:]: Raději počkám na Boeing u nádraží :-)Ostatně, budeš-li mi držet hlavu na koleji a čekat na příjezd Pendolina, s největší pravděpodobností přijdu o hlavu a zemřu, ale ty přijdeš o obě ruce a přežiješ, do smrti za tebe bude otevírat kečup tvoje "mladá" (později "stará", pozn. red) :-) A co teprve návštěva toalety, to bude drama :-D
[Petr, 12:20, Re:]:mas nejakej problem,lamo?:)Honza:vskutku grandiozni a pompezni napad,asi ti brzo dam tu hlavu na kolejiste a pockame spolu na Pendolino:)
Hm, O2 zrychluje, tak na to jsem slyšel, nový modem jsem objednal, rozbalil, zapojil a hle, internet jen frčel, byla to krása, jistě, která fungovala 15 minut. Pak připojení chcíplo a najednou jsem zjistil, jak bez netu je notebook docela na prd :-) Takže jsem se těšil do práce, až vám o tom napíšu. Zítra přijde technik, doufám... :-)[Petr, 22:51, Re:]: To jsi napsal velmi libozvučně :-)