Tady někdo chce jít za plné vstupné, nejspíš nějaký odborník, rejpal, hnidopich, bláhový následovník zákonů a vyhlášek, jediný svého druhu, lidi, račte se na něj, prosím, podívat, jeho podpis je ve tvaru paragrafu, vidíte to, je to k nevíře, že ještě v dnešní době najdeme tak vzácný exemplář! Je tu on a kašpárek, kdo z nich je větší blázen, ano, já, vždycky jen já a má to tak být a přece, hleďme ho! Bojím se, že přijdu o prvenství! Hrdina noci! Tleskáme, vítěz si zaslouží plné vstupné ve výši 170 Kč :-D.....
[Zuzka, 23:52, Re:]:safra,nic ve zlem,ale nejsou stud. slevy omezene 26-tym rokem?:)Ja vim,vypadas stale na 20-cet,ale i tak,je to podvod a ja to musim nahlasit organum;-))
[Zuzka, 23:36, Re:]:A koho dalsiho vydavame za studenta?:)Nejak se nemuzu dopocitat,Radim uz neni,Petr taky,Honza taky ne,ty teze,listku je 5 :))Kdo je onim partyzanem ekonomiky?:)
[Pavel, 13:47, tralala]:Teda Pavle, ty jsi fakt tiskovy mluvci na dve veci. [Honza, 15:15, Re:]:Tak nastesti jsem se prehledla a to nase predstaveni zacina az v 19.45 (na Andělu v Cinestaru - utery)Je koupených 5 lístků, cena vyšla na 155,-
[Zuzka, 13:38, Harry Potter]: Tak na 19.15 si nejsem si jistý, jestli stíhám dorazit, ale snad jo, bude to nejspíš velmi těsné, v dobré víře z práce vyjdu v 18.30, z Holešovic na Anděl snad půl hodiny stačí, ale nikdy jsem to nezkoušel :-)
Chci zarezervovat listky na utery 19teho, na Andel (Palace Cinemas hlasi nedostupnost na anglickou verzi,takze naproti. Pry se to jmenuje uz jinak nez Village).Hlaste se, kdo chcete jit a jestli stihate na 19.15.
Asi nectete recenze na idnesu a v jinych rubrikach,nechci byt hruby a nikterak zly,ale pi. Spacilova je fenomen dnesni doby,je to prosta pi.Spacilova:DZuzka:pujdu,no,pokud bude autak;-) Na premieru to chce jedine limuzinou,to je jasna vec;-)