[Honza, 12:03, Re:]:Strc si ty svoje divny film do zadnich utrob,o filmy se postaram radeji ja:)Jinak by to byl beckovy vecer;-)[Petr, 12:03, Re:]:Jojo,pak nasledne prijedes s dalsim bebickem;-)No coz,ja mam dukaz poradneho zraneni,ty si jen vyplodek simulantskeho ratlika;-))
[Petr, 11:54, Re:]: Ortézu? Copak jsi prováděl? :-)[Tomáš, 11:50, Organizace]: Mám je na notebooku, který bych mohl přinést a jestli má někdo flashku, tak by to bylo fajn :-)
[Pavel, 11:58, Re:]:Hele, nerikam kdybych se rozsekal (i treba tak podivnym zpusobem jako ty, ktery neni schopny popsat pad z kola a i doktori ve zprave uvadeji \"udajne\" srazen chodcem :-)) ale takhle jen tak.. to me stve ;-)
[Petr, 11:54, Re:]:Simte,ty ses taky neschopnej az to boli,porad nejaky obvazek,ortezicka,bebinko.Ses snad chlap,ne?...na zem a zlomit-nasledne zasroubovat!;-)Takze o vikendu jedes do prdele,co?:)btw,netresta Te ten nahore za ty hnusny slova,ze ja budu sedet cely leto na prdeli?-HAHA:D
Zuzi, napsal jsem to sem proto, ze se nikdo jiny nemel k tomu to udelat. A vzhledem k tomu, ze psat program na vikend v patek vecer, kdy si vsichni uz program udelali, je trosku zbytecne :)Co se vyberu filmu tyce, tak tam je celkem jasno, Honzik to shrnul dobre. Mas je, Honzo, k dispozici, nebo budes potrebovat asistenci?
[Honza, 09:11, Kuk :-)]:Beru, vsechno beru ;-)) (v seru)[Máma, 23:24, Re:]:Budes chlastat nebo nekam jedes? :-)[Honza, 17:59, Re:]:Kacerov nabizi nepreberne mnozstvi lihovin od sladkych tresni pres palenku az po whiskey i whisky :-)[Pavel, 09:29, Re:]:Hele, Pingu, zalez... :-))Jinak jsem dneska dostal ortezu a v 27ho jdu na sono kolene, tak se uz ted desim :-)
Na KFF\'11 mohu přispět filmy \"Po přečtení spalte\" a \"Tahle země není pro starý\", oba s českým dabingem, protože u filmů tohoto ražení je český dabing nepostradatelný a jestli tu nikdo neviděl Limitless (Všemocný), pak tento film si jistě najde na festivalu své nadšence :-)K občerstvení přinesu křupky.
[Máma, 23:24, Re:]:Teda Jani, myslela jsem, ze Te v sobotu konecne uvidime :([Tomáš, 16:17, Sobotni promitacka]:My jedem v sobotu s Petou lezt na Roviste, takze se zucastnime az toho festivalu u nas doma. (Libi se mi, ze jsi se postavil do role organizatora. Tj. nestaram se o vyber filmu, zajisteni ucastniku, o obcerstveni, proste o nic. Ale mozna se u nas najdou stare susenky, ktere bych mohla nabidnout:))