Asi nestihnu vyčistit a hodit kolo do servisu, takže nejspíš se cyklovýletu nezúčastním, stejně bych vám s tím krámem nestačil a vázl někde na začátku, nebo bych vůbec nedojel :-)
Ja tu mam mensi zadrhelik, ktery se mozna ukaze, jakoze neni vubec zadrhelik.Proste a jednoduse jsem byl pozadan o pomoc s organizaci a stavenim balonu a to mozna na sobotu pres den. Vzhledem k tomu, ze je to akce, kterezto se pristi tyden ucastnim, je moje pomoc nanejvyse nutna. Ale jak rikam - mozna se stane, ze by tomu tak nebylo.Toto se dozvim v prubehu dneska, ci zitrka, tak moji osobu hnedle neodepisujte. :)
[Máma, 20:23, ...]:Jani, nadhodilas, ze pristi sobotu by sis cas nasla. My na sobotu, resp. i nedeli predbezne planujem cyklovylet (pokud bude hezky). Tak jestli mas cas cely vikend, pojed s nama. Honzo, co servis? My ho uz mame objednany u nas na Kacerove na utery.
[Pavel, 21:04, Re:]:Jo... On se tak po mně válel a na moji výtku, že by mi nemusel mandlovat prso, reagoval tak, že mi odtáhl výstřih se slovy \"ukaž\" ;-)
[Tomáš, 20:48, Re:]:Inu, teď jsem přijela od sestřenice, kde jsem mimochodem měla ctitele - pořád za mnou chodil, dal mi kuličku rybízu, držel mě za ruku, seděl mi na klíně a byl to můj tříletý bratranec :-)) a dětí tam bylo ještě několik... Tenhle týden jsem v práci a polovinu večerů mám už teď obsazenou. Pak jedu na 14 dní na pracovat na Šumavu (na typ práce se mě neptejte, sama nevím, prostě něco v lese), pak budem vyklízet byt po nájemnících, pak Švýcarsko a pak chvíle klidu. Jo a někde mezi tím musím sesmolit projekt do školy. prostě pohoda :-)