[Tomáš, 16:17, Sobotni promitacka]: No, jelikož se o víkendu společně s babičkou a nějakými lidmi pouštíme do druhé fáze zvelebování a zkrášlování bytu, nemohu se výletu zúčastnit, ale doufám, že večerní Kačerovský filmový festival (KFF\'11) bude, protože máme skutečně co dohánět, tedy spíše Kačerov má jisté filmové nedostatky, navíc v Pavlovi máme zajištěného filmového maskota k jedinečnému filmu :-)
Mam tu dva navrhy.Prvni - jednoduchy sobotni vylet nekam, za kulturou. Tim myslim zamecek, hrad a jine takove kamenovite usporadani, ktere by vyzadovalo i opotrebeni vlastnich nohou po trase delky ... jeste nevim.Druha - sobotni vecerni promitani (predpokladam klub Kacerov) ruznych dobrych filmu...Who is in?
[Zuzka, 13:31, Re:]: :D ne, už mám teda jiné pončo, ale ani v Beskydech jsem ho za celou dobu nevytáhla :-) Už půl roku čekám na příležitost, až ho budu moct pořádně vyzkoušet, zatím posloužilo jako podložka pod stan, podložka pod Pavla a na přeběhnutí ulice ve Varech ;-)[Petr, 13:35, Tady se nam to nejak vykecava]: Ne, proč? :-)[Pavel, 13:57, Re:]:Nadstandartní? Jako že se se napíchne na Hradě nad standartu? :P
Krásného tropického dne, alespoň to tak říkali v předpovědi... a pak přijdou bouřky. Jenže mně to teď připadá, že bude napřed pršet a pak zase pršet. :)Koukám, že se tu rozvinula jakás takás debata. Nu, budu vám referovat již ve čtvrtek, jaké to bylo.
[Pavel, 00:12, tralala]: K tomu účelu nám poslouží tlak fronty lidu, najmeme k tomu sto až stopadesát pět komparzistů a ve chvíli, kdy u pokladny začne nebohá dívenka kontrolovat náš věk, nahrne se veškerenstvo k pultu a bude se dožadovat rychlejšího tempa, takže z kontroly sejde a my půjdeme dovnitř tak, jak jsme si předsevzali, kromě tebe, ty zaplatíš plné vstupné a komparzisty :-)