[Máma, 21:40, Re:]:Spravne. Sauvignon je bile vinecko... vzdyt vite, ze ja si potrpim prave na bile.[Petr, 21:35, Re:]:Nu, ja dneska mam na cukr obzvlaste chut, takze asi tak.[Ena, 21:29, Re:]:Abych rekl pravdu, nejsem si jist, jestli bych te chtel prekonavat :) Hlavne, at se to brzy spravi.
[Honza, 21:33, Re:]:Červené? Není sauvignon náhodou bílý?Což mi připomíná, že se mi v lednici chladí ta zapomenutá sklenička moravského čehosi (Müller?)[Petr, 21:35, Re:]:joj, já četla, že ti chybí dobrá kráva...
[Ena, 21:29, Re:]: Šlápla jsi v pokoji na mořského ježka? :-)[Tomáš, 21:19, Re:]: Chceš-li jít s hitem iriadoru a nebýt out, musíš pít večerní kávu, s červeným vínem jsi úplně májmou :-D[Pavel, 21:21, tralala]: Až po tobě ;-) Jinak děkuji za dnešní pohoštění, příště ti donesu alespoň čokoládu :-)
Je fakt, ze benjaminek z neho opravdu uz nebude. Na druhou stranu se opravdu chova tak, jak bylo popsano onim psychologem(?). Ten muz to ma nejspise odpozorovano, rekl bych, ze z vlastni rodiny. :)
Pche,a pak nemam byt trefeny,zas me nejaka spermie predbehla:)Petre,vyzral si mi zivotni ctizadostivost,do konce zivota me budes na oplatku zivit a satit:)) Ja ti venuji krasny usmev:)Zatímco nejstarší děti v rodině bývají občas až přehnaně zodpovědné a vážné, pravým opakem jsou jim benjamínci. Kevin Leman tvrdí, že jsou obvykle typicky extrovertními baviči, schopnými manipulovat s lidmi okolo sebe. Srdeční, nekomplikovaní a někdy trochu duchem nepřítomní. "Typickými vlastnostmi benjamínků jsou bezstarostnost a veselí, jsou to společenští tvorové a nepochybně mohou být i trochu praštění