[Honza, 23:15, Re:]:Podame inzerat - nevideli jste toto kolo? Ma prosedly ram a je zivotu nebezpecne a je vedene na seznamu Evropske unie mezi zakazanym zbozim. Pokud ho spatrite, nesnazte se ho zadrzet, ale obratte se na nejblizsi kovosrot ;-)
[Tomáš, 20:17, Re:]: Já bych to nechtěl, nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdy by se optimisté měli popravovat :-DNo, začíná to tu pěkně žít, ale je fakt, že Pavlovo kolo by si koupil jedině sebevrah :-)Stejně při srážce byl největší zádrhel mezi šlapkama a cyklistickým zvonkem :-)
[Petr, 22:20, Re:]:Pche,vis prd,tak zalez ke statnicovym otazkam,kiss smejde:)Driv zdedi Zuzka kolo po Tobe,az se obesis na nejblizsim strome:)Edit:Zuzka:tam jde predevsim stale o ten ram,ten muzu prodat i jako jednotny dil,ten neni nikterak zasazen:) Kola si klidne necham,ty by si financne stejne neohodnotila:)
[Petr, 22:15, Re:]:Kazde kolo je bourane,pokud tedy na nem jezdis,ze? :D Pokud ti stoji v kuchyni jako u Tebe,tak se nedivim,ze si na nem nikdy nehodil drzku :)Ja na nem tedka drandil jako drak :)
[Zuzka, 22:10, Re:]:Mam pripadne od oprav ucty,pri prodeji dolozime:DV breznu jsem to narval do skarpy,takze jsem caloval jak mourovatej v Podoli:D Jinak lak je v pohode,ram taky(zadne zasahy),jen je menene komplet zadni kolo,duse nove:)Tak vetsi pady to zazilo jen dva,pri druhem jsem to odnesl jen ja,bohuzel :)
[Pavel, 21:38, Re:]:Ja si asi s dovolenim koupim radsi svoje nove. Tech tvych napumpovanych 6tisich bych v tom kole chtela videt:DUz jenom to, ze se na tom kole lamou hnaty, o nem neco vypovida (nebo spis o jeho vlastnikovi?...:))
[Zuzka, 21:14, Re:]:Kolo neni auto,ze by cena sla kazdy rok o 10% dolu,jop,jde dolu,ale ne tak drasticky :) EDIT:Cizka znas,udela mi hruby odhad,ale ram mam spickovej,retez novej za 1500,nove sportovni duse,jen za posledni rok jsem do nej napumpoval 6 tisic:DPak bych od toho odvodil cenu;-)
[Pavel, 20:57, Re:]:Mozna pred deseti lety:) To kolo na tom klidne muze byt dobre, muze byt servisovane, udrzovane, ale fakt, ze na nems jezdil, ty tu cenu stavi do uplne jineho svetla:)
[Zuzka, 20:53, Re:]:Pritlac!;-) jen muj ram stoji 15 tisic:DTom,kolo je na tom az moc dobre,servisovane,udrzovane,nove pneu,akorat svini uz nemam rad,zacnu na jinem kole:) Sveho Apache uz nechci videt!:)