Kdyby byl čas na ranní kávu, dal bych si ranní kávu, jenže jsem trošinku zaspal, tak bude ranní.... :-) Kdo může, ať spí dál, nevstává a hlavně necvičí ;-)
[Honza, 21:50, Re:]:Ale,jeste v min zivote jsem zil na celkem sympaticke planete a tam se letalo porad,ale Zeme?-to je proste debilni zalezitost,gravitace zasrana:)
[Tomáš, 07:54, Diskuse]: Vydávat brožurku by bylo poněkud trapné, musíme na knižní vydání jít ve velkém stylu a máme-li překonat Ottovu encyklopedii, tak ji překonáme, nikoliv kvalitou poskytovaných informací, ale počtem stránek :-)
Mlade zeny, mladi muzove, nase diskuse prekracuje mnoho let, ale to hlavni - je na 706 stranach (pocitano v tuto chvili). Roznasobite si to 20 prispevky na stranu, vyjde vam docela zajimave cislo, ze? :)
[Ena, 00:05, Re:]: Používám Vademecum ;-) Tak jde mi o chuť a potěšení v tu chvíli, kdy piju a papám a když už je hrnek prázdný a talířek jakbysmet, pak už není důvod zachovávat chuť v ústech :-)
[Honza, 23:56, Re:]: Eh, nechapu, proc si ihned v tom pripade cistiti zuby, kdyz tu chut, kterou jsi tak pracne nabyval a kvuli ktere jsi vubec to cele abbsolvoval... zhatis nejakou perlickou...