[Tomáš, 12:53, Buh a zlomenina]:Neboj Tome,i tvuj cas se blizi,kustky se ti v noze tresou,doktor uz si brousi noze:D Jojo,reknem si po vode:DMuzem pak spolu sedet v A2 v Thomayerce a sledovat sestricky;-))
[Pavel, 12:46, Re:]:Z tebe tu sebestredost nevymlati ani sestinasobna zlomenina, hruza ;-)) Nevim jak ostatni, ale ja se tesim, zese nebudeme muset o nikoho starat :-D
Nu, tak to uvidime taky, ze bude prset, zejo. Na to nepotrebujeme calovat tisice :) Tudiz tvuj model vydelku prijde, Pavle, vnivec.Rozhodne bych nejakou tu vodu dal a pak i nejake hory.
[Petr, 12:39, Re:]:predpoved pocasi 1500,-chytre rady 2500,-home podpora 1350,-dalsi servis 1850,-* pozn. BEZ DPH:)ztrata me osoby na akci- k nezaplaceni;-) vzdyt se tam budete nudou kopat do prdele;-)
[Ena, 12:24, Re:]:Au :-/Ale soucitim s tebou. Pamatuju si, jak mi vdzycky rikal Tomas (zvlast v prvaku) co blbnu, ale nekdy to tak proste je :-([Pavel, 12:29, Re:]:Ty budes internetova podpora - budes sledovat pocasi, jeho vyvoj, okluzni frontu, srazkovy model a tak ;-)
[Petr, 12:23, Re:]:majmo si cely zivot,takze zadna zmena ocividne nebude:)btw,ja nikam nejedu,nejak me nebavi sport atd..jsem zlenosil,mam rad postelovou pohodu:D
[Máma, 11:59, Re:]:Oki, ja bych rad na tu Ploucnici, ale po dukladnym prostudovani. Nechci sio zopakovat nic z minuleho roku... Chci neco krajne na pohodu ;-) Zvlast kdyz vylezu jako zombie z hrobu uceni a budu uplne majmou - fyzicky, psychicky a vubec... ;-)
[Petr, 11:56, Cerven]:Když všechno dobře půjde, se zkouškama končím 7. června, pak je teda nějakej katedrální víkend (těžko říct kterej), ale jinak tam mám volno. Tak třeba nějakou vodu?
[Tomáš, 22:34, Hokej]:Sazka,muselo vyhrat Rusko-abych dostal odmenu:D Aneb nikdy se nevsazej ve vztahu:DTom:Nevim jak ty,ale ja bych to nepil stylem moje chlouba=brcko,ale ty mas asi lepsi techniky;-)
A proc zrovna Rusko? Jsou tam svedi, finove... toz vyber je velky.Edit: Tak koukam, ze Finove:Rusko 3:0... muhahaha To je dobre finale. Tak se s nimi potkame jeste jednou, jako na minulem sampionatu.