[Zuzka, 19:32, Vylet a wally]:Ty si hotovy ucebni maniak,nechces mi propujcit jeden svuj titul?Potreboval bych tvuj naboj-kde se to prodava?:)hm,tentokrat to neovlivnuje ma chora mysl,ale pouze odskrtane otazky na papire:)Honza:""fajn,posilam ti jeden hezky ucet za dve knizky"":))
Ja se musim omluvit, zkouskove se dopriblizilo a tak na vylet se nepridam. Totez bohuzel musim rict na wally.Mozna bychom si mohli zacit vsazet na to, zda se Pavel zucastni te ktere akce, na kterou (ne)prislibil ucast. Jiste by to byla zajimava soutez;)
[Máma, 18:40, Re:]:Uvidim v sobotu,mam stanoveny fixni pocet otazek na tento tyden,dneska uz na to prdim,lezel jsem v tom xx hodin :)Tady snad nevadi vyjadreni az v sobotu,vzdyt s sebou se nic nebere:?:)
[Máma, 18:25, přátelé...]:Radeji budu o vikendu fetovat sracky v nejakym podniku(zasveceni pochopi):)Edit:jak jen Honza?Ja jsem snad vzduch,taktez jsem mel 100% dochazku:D
navazujeme s Honzou na loňskou tradici víkendových výletů. tentokráte v neděli. kdo se přidá na pohodovou procházku poblíž Prahy? :-)btw, ten wally - šlo by úterý?
[Petr, 20:34, Re:]:hele,taky nevim,tipoval bych to na nejake mesto..znam jenom Vancouver:D to je proste od V a konci na R,jeste ze sleduju tu NHL:)Edit:Jen mi tam nehraje to Y,to bude nejaky negersky pozdrav: YOU Jou,Vancouver welcomes you,nigga:)