Do toho noveho dne, pracovniho, ucebniho a i jineho - pekne rano!Luci: Vitej zpet na pevne pude, i kdyz jinem kontinentu. Jak v nocleharne? To prespavas na letisti a pak letis kam?Ja jsem nejaky zmordovany z toho vikendu, ale vlajku rozhodne zalozime a muzeme se vydat delat novou civilizaci treba na mars, tam budeme mit paradni mnozstvi prostoru.
Zdravím z naší dnešní kanadské ložnice-tj. letiště Vancouver:-) mají tu super výtah - vždy se otevře na druhou stranu než si člověk přeje a pak tu všichni chtějí vědět, kde bydlíte... a všichni tu taky lamentují, jaká je tu zima - což nějak nechápu - i já už jsem se musela vedrem vysvléct do trika a to u nás nosím leda tak v létě:-)...no asi ta mentalita bude peci jenom odlišná.....přeju doma krásné ráno!!!
[Pavel, 18:47, Re:]: Jop, těm fotkám nelze nic vytknout, tentokrát tu nenajdeme žádné výstřednosti a z fotek na nás dýchá atmosféra hráčského klubu Carcassone pro inteligenty ;-)PS: Kdo si dá se mnou pomeranč? :-)
Začal jsem hrát na flétnu, už umím zahrát Běží liška k Táboru, i když, pravda, trochu zadrhávám a občas se mi prstoklad totálně zhroutí a z flétny vyjde pískot :-))Takže na konci roku uspořádám vánoční koncert ;-)
[Máma, 15:04, Re:]: Na vlajce jsem dosud nezačal pracovat, protože mi není ještě tak dobře, abych mohl vůbec cokoliv provádět. Ale jistě se na to s chutí vrhnu a přidám k tomu ještě státní znak ;-)