[Petr, 18:05, Re:]: Jistě, při takovém množství zpráv začnu číst první dva a poslední dva, bordel mezi nimi mnohdy neobsahuje nic důležitého :-)Byl jsem na zahradě, bylo to, tuším, předevčírem a postavil jsem 2m sněhuláka - foto je na facebooku. A dneska se naše rodinka vypravila do Lovosic na bowling, k očekávání všech jsem opět vyhrál :-D
[Lucia, 18:02, :-):-)]:98, pani. Pri takovych poctech to vetsina lidu odignoruje s vedomim, ze stejne o nic neprisli ;-))) Ano, venku je krasne, byl jsem tam, ale uvnitr to taky neni k zahozeni ;-)
Ahojda:-)chvili vynecham techniku a pak to mam jak slohove cviceni...zvladla jsem 98 novych prispevku:-) a jeste ted me boli bricho od smichu:-))) ale mozna me napada, nechcete se taky podivat, jak krasne je venku???:-)Kazdopadne doufam, ze svatky uzivate predstav!!!
[Honza, 17:38, Re:]:hm,to zni romanticky,na tohle balis slecny?:) pr.\"Pojd se ozrat,Helenko,rano se probudime nekde v popelnici a muzem posnidat rovnou v ni\":Dbtw,zni to jako dobry plan:))
Ha, Pavel se nam probudil z letniho spanku a zacal planovat Silvestr;)Tome, skutecne by to chtelo nejake info. Nemohl bys do nejake sekce hodit odkaz na tu ubytovnu, at vime na cem jsme (jak je to tam s vodou, topenim, spacaky s sebou nebo bez sebe??!). Jiste chapete, ze hlavne to posledni je pro me zivotne dulezite;) Diky.
[Petr, 17:25, Re:]:Jsem promenlivy jako pocasi:))ale tady jsem to myslel spis v "..":) I sezeni ma sve +/-:),musime si stanovit presne cile pro tuto akci(kalba,snehove radovanky,bobovani a uzit si pokud mozno mezinarodni sex) :D