I vy moralisti,stejnak se tam opijete jako prvni a budete okupovat ver. zachody,ja si to umim priznat,proste si dam par sklenicek a ....vysledek uvidite;-)Zuzka:njn,zmena je zivot;-)
[Máma, 13:58, Re:]:Radim si vezme kapitana ;) Absinth jde ponekud v rozporu s pranim pekneho proziti vanocnich svatku a noveho roku, ale koneckoncu kdo chce kam...tak at si tam jde sam :D
[Pavel, 00:03, Re:]:Jakou Tvou lepsi polovicku? Zadna tva polovicka nemuze byt lepsi. A ze bys mel slecnu, takova myslenka snad nikomu neprijde ani na mysl;)To Tom:\"Ja tedy nevim jak vy, ale chci si silvestra uzit, ne se apriori ozrat jako prase. Myslim, ze z toho uz jsme davno vyrostli.\"Ja si ho chci taky uzit, proto beru Kahluu:))To Mary: Ja se k absintu nepridam, coz vas jiste jen potesi (kdo by se chtel delit,ze);)
[Ena, 09:40, Re:]:Mas to rozbity:)Inspirujici video,neberu si tedy na nozky zabky!;-)Marus: tak ji teda vem,muzem si tam hrat na masinku,Tomas bude masinka a ja budu vagony;-)jako tady(min 2:00)
Ja tedy nevim jak vy, ale chci si silvestra uzit, ne se apriori ozrat jako prase. Myslim, ze z toho uz jsme davno vyrostli.To mi pripomina - narazil jsem na prodejnu, kde maji Bang! dostupny ke koupi.K tomu si rikam, ze by to chtelo sehnat Aktivity a pak by se videlo, jak je kdo dobry.
[Petr, 22:14, Re:]:Udelame repete z Pisku,Tom si bere na starost hnojeni stromecku v okoli,ty to vyhazis do zachodu,Honza do ohniste..a ja budu zvracet z okna :)Jeste ze tam neberu svoji lepsi polovicku,to by to dopadlo;-)
kdyz si to shrnem,tak jaky bude pitny rezim?Ja si beru 3 vodky,2 zeleny,10 red bullu, sampus,doutniky a plysaka na spani,pac se mi s nim spi nejlip;-)Pridam klidne i na absint:)
[Pavel, 19:44, Re:]: Až si po absinthu nevzpomeneš na vlastní jméno, budeš zavřený v léčebně, jistě, tam bude taky tma, šero, zima, nikam nepůjdeš, budeš sedět a furt dokola, 14 hodin budeš číst ty sračky na jednom řádku - vlastní jméno a za boha si to nezapamatuješ :-)[Máma, 19:42, Re:]: Pořád na tom budeme dobře, na rozdíl od nich ;-)
[Honza, 19:39, Kuk :-)]:Jop,ja se tam hodlam silene ozrat,vis proc?Pac nasledujicich 35 dni budu zavrenej doma,tma,sero,zima,nikam nepujdu,budu sedet a drtit a furt dokola,14 hodin denne budu cist ty sracky o politice.HAHAHA,TRALALA:)