To je docela hnusna zalezitost, ze ti zrusi ucet a nic nereknou. Aspon zavolat by mohli. Mariance se stalo neco podobneho.Sic je fakt, ze toto museji mit osetreno v ramci smluvnich podminek - kvuli neaktivite na uctu rusime - ale slusnost je preci jenom slusnost.
[Pavel, 22:47, Re:]: A ještě jim řeknu, že jsem se nenarodil jako chtěný, takže další bonus 500 tisíc. Ne! Petr jim to řekne, Mr. Rom alias Johnny se nemá hájit sám :-)
[Honza, 22:39, Kuk :-)]:Stezuj si u evropskeho soudu pro lidska prava,zen to do Strasburku,ale nejlepe udelas,kdyz zacnes chodit do solarka a budes vypadat jako nase milovana mensina.To vyhrajes 100% a dostanes k tem 120,-Kc mensi bonus 500tisic:))Ten uz to vysoudil:))
[Zuzka, 06:33, Re:]: Pavel, když se v noci probudil, on to řekl, on to byl, tady všude ležel :-)[Tomáš, 08:38, Basen]: No, písmo nebylo zrovna výrazné a když má jeden upito, nevidí už vůbec nic ;-)[Petr, 09:07, Re:]: Je to osobní, píše se tam o věšení ;-))[Radim, 09:40, Chyba]: Děkuji, Radime :-) Tak se ti podaří dorazit příště, určitě ještě nějaké narozeniny budou, hehe :-))
Clovek chvili necte diskuzi, neb lita po nasem krasnem meste a schani darky a hned mine flam a predevsim narozeniny :( Moc me mrzi, ze jsem nedorazil. A opozdene vse nejlepsi Honzo :)
[Honza, 23:38, Re:]:Dlužno dodat, že dílo je výplodem společným, ve kterém se zužitkovaly životní zkušenosti a postoje obou autorů.Nicméně, nechtěl jsem, aby bylo nutno psáti veřejně nějaké uznání. Chtěl jsem,aby to dílo došlo adresáta, pač jsem si byl v sobotu jist, že jsi to jenom přelétl a nevýrazný text ani neviděl. :)
[Tomáš, 21:50, Oslava a narozeniny]:Tedy zpětným pohledem do obálky a vyjmutím přáníčka z ní jsem si pečlivě, bez alkoholického výdechu a v klidu plnému soustředění, přečetl znění básně. A pobavila mě příjemně, jen co je pravda. Vyjádření veršů odrážející velmi jemně pocity "stárnoucího" umělce, jehož jak duch doby tak jeho paličatost či umíněnost postavili tak trochu na vedlejší kolej, jsou více než výstižné. "Život je jak umění," hovoří za vše. Velmi povedené! Tleskám a děkuji :-)[Máma, 22:00, Re:]: Ano, musela to být švanda tam stát jako trotlík a mít u nosu zmrzlý soplík ;-)[Petr, 22:16, Re:]: Taktéž :-) A přes to všechno se našel mluvka, řka, "je tu zima" :-))
[Tomáš, 21:50, Oslava a narozeniny]:ts, tady všichni básněj...no, Honzo, je mi líto, že jsem se nemohla zastavit, ale přece jen jsem z Hradu odjížděla před 22. hodinou. ale je dost možné, že jsem v té mrazírně onemocněla já :D
[Honza, 18:21, Kuk :-)]:Co se tyce onemocneni, ani bych nerekl, ze tam byla takova zima. Jak jsme se slezli vsichni dohromady, tak jsme se evidentne zateplili :D
Jsem rad, ze jsme to stihli, zucastnili se a mohli opet spocinout ve vasi pritomnosti.Honziku, cetl jsi si peclive prilozenou basnicku? Vim, ze upozornovat na dary je takove neomalene, ale kdyz uz do toho bylo vlozeno toliko usili a tvorivosti, byla by skoda, kdyby to zapadlo za kamna.