[Tomáš, 08:17, Besidka]:Tak me mrzi, ze jsem nakonec nemohla. Kdyby byly Luka bliz Kacerovu, tak bych snad zaskocila aspon na chvili.Na druhou stranu jsem rada, ze jsem neprispela k zbrontosaureni nasi skupinky:)No a jak jinak bylo? Asi se budu tesit aspon na toho Silvestra.
Krásné ráno všem. Děkuji za účast na předpředvánoční besídce. Jsem rád, že jsme se sešli v tak hojném počtu.Aby to Mariánce nebylo líto až tak moc, Zuzka se nám nějak roznemohla a též nedorazila. Nyní mne napadá, že kdyby obě dvě dámy dorazily, měli bychom vyváženou, dle brontosaurů hygienickou, skupinu.A nyní již konec užívání, šup vstávat a cvičit a do práce!
[Radim, 16:42, Re:]:Btw,nemyslel jsem ten minuly demizon(viz kolaudacka u Toma).Tam se proste ruka sekla;-)Aspon slouzi jako kvetnik:)Ad fletna: oki,budu za ni rad,ukazu vam poradny blues!;-) Duet? Why not;-)PS:Nejdriv se budu muset ovinit,jinac bych se hodne stydel;-))
[Pavel, 16:09, Re:]: Dame duet.. Sic uz mam zhruba petiletou pauzu, ale deset let jsem hrala na fletnu.. :o))Btw... Sakra, kde vsichni berou cas na to chlastat...
[Pavel, 16:09, Re:]:Tak zalezi, co myslis tim dobre. Pokud duvodem, proc pijes vino je to, ze se ti libi trapit svuj zazivaci trakt, chapu, ze ti to plne vyhovuje. BTW Mam pro tebe dobrou zpravu, vcera sem byl doma a nasel sem ti tam fletnu ;)
[Tomáš, 12:39, Carcassone]:Hrad budujes jako rytir. Na cestach loupis jako lupic. Na loukach sedlacis jako sedlak. Muzes ale i vstoupit do klastera a byt mnich. Ja chci byt ale princezna, takze mi kupte jeste dalsi rozsireni:)
[Petr, 11:33, Re:]:COZE?!?!! To je prachsprosta lez. Ja chci odvetu. Dobyju vsechny tve hrady (moc jich nemels) a budu loupezit na vsech moznych cestach.
[Tomáš, 08:04, Ehm, uterni besidka]:Ha, self-made parba, jo? :-)) Vememe carcasone - s novym rozsirenim az pro sest lidi :-) (a zahrajeme si s Honzou Velkou hru o louky)