Přátelé, kamarádi, po dlouhých debatách a organizačních nesrovnalostech se nám zfinalizoval letošní program.Místo: Turistická ubytovna, Tj Sokol Dobřív, 10 km od RokycanDatum: 31.12. - 2.1. 2011Cena: 180,- Kč/osoba/nocMáme tedy dva dny na to se vyblbnout dle svého. Já osobně navrhuji krom nějaké hezké vycházky i deskové hry a potažmo hry jakéhokoliv charakteru, ať se tam nenudíme.
safra, ony tam jsou i sekce jednotlivych rodin. Hmm, tak na to jsem nejak nepomyslel :(To se omlouvam. Ja chtel totiz otevrit vsechny oblastni sekce. Pripadne to zasejc zavru.
Děkuji všem za chvalověty, najdou-li se až takoví skalní fanoušci s radostí přijímající můj autogram, mohu ho poskytnout na besídce :-)[Lucia, 22:07, nevim jak napsat nadpis, aby uz u nekoho nevyvolal neprijemne pocity:-) ale nebojte o termin nejde:-) ted jde o to, si to uzit!!! takze nadpis je :Besidka:-)]: Zajímavě dobrá myšlenka, jistě, jistě :-)
[Pavel, 23:00, tralala;-)]:No a toho jsem te chtela usetrit, aby ses nemusel u toho vychytavani tahaku uzirat, co asi tak ostatni provadi...:-) a neboj,jestli te to potesi,nebudes v tom sam, jdu ve stredu dokonce na dve zkousky:-) takze se do studijniho klubu muzu pridat:-)
[Lucia, 22:07, nevim jak napsat nadpis, aby uz u nekoho nevyvolal neprijemne pocity:-) ale nebojte o termin nejde:-) ted jde o to, si to uzit!!! takze nadpis je :Besidka:-)]:Tak to bude legen.....wait for it.....dary :D