Z tohoto člověka si vemte příklad, sebeobětování pro blaho druhých, vskutku rytířský čin, jistě, ale Tebe, Petře, na besídce potřebujeme, to je jako svolávat koncil bez papeže :-)
[Honza, 17:49, Re:]:[Tomáš, 18:20, Besidka]:[Pavel, 18:21, Re:]:[Honza, 18:22, Re:]:Hele, tak kdyby jsem mel ten vikend treba blokovat jen ja, tak na to nehledte a hodte to na vikend. Ostatne, urcite se jeste uvidime ;-)
Nevim, prijde mi to takove dost lamane pres koleno. Fakt me mrzi, ze proste ten cas neni.Radsi bych to videl na vikend... Takhle je to takove dost naprd. Vsechno. :(
[Tomáš, 13:30, Vanocni besidka - finale]: Škoda, že to tedy nevyšlo na víkend, takhle tam budeme usrkávat kofolu brčkem :-) Ale skvělé, jsi jmenován iriadorským konzulem na prosinec, tak ještě učiň nějaká závratná rozhodnutí, než se v lednu stane konzulem někdo jiný ;-)
[Tomáš, 13:30, Vanocni besidka - finale]: Skoda te Parlamentky... Asi to bude cena utechy pro nezucastnene :o)Edit: Pavle, kdy mas cas, udelame si soukromou party :D (na ostatni se muzem vyprdnout)
Po mnohych debatach a snahach to nejak udrzet jednotne, bez uspechu.Tedy termin zvolen - 14. 12. (utery, pristi tyden)Nesejdem se vsichni a ackoliv jsem se snazil, nejde to :(
Kdyby mohla treba alespon nachvili Mariana, tak 14teho vypada good... Pavlovi(y) nazory a jeho pristup ("nemuzu, mam neco moc dulezityho na urovni zachrany sveta"... "no tak ja jsme si to nakonec rozmyslel") bych odsnul na vedlejsi kolej (nejlip pred projizdejici vlak :-)
Demokracie je na nic. V nasi skupine chybi diktator, ktery veli, prideluje ukoly, kontroluje splneni a udeluje tresty. (ne Pavle, ty to nebudes). Takze to, treby ty Tome, jednoduse rozcisni. Proste jeden datum zvol a basta. Jinak se nesejdem nikdy.
[Zuzka, 08:54, Re:]:Me pobavilo to, ze ti to bylo oznameno, cimz padem Petr trosku klesl na zebricku podpantoflaku :DAle tedka vazne.[Máma, 08:57, Re:]:Je to dramo... sic jsme uz vetsi, starsi, moudrejsi, ale zaneprazdnenejsi? Jak co porad mate? Je to jeden ze tri dnu, kdy v hlasovani mohlo 7 lidi, coz je velka vetsina z nas vsech. A vzhledem k tomu, ze je to sobota, tak by se rano nemuselo vstavat. Nicmene jak rikam- je to jeden ze tri.
[Tomáš, 08:04, Vy si z toho delate srandu...]:ale tak z toho nedělejme drama... prostě je nás hodně a zvlášť takhle před Vánoci a koncem semestru je pochopitelné, že domluvit se na jednom termínu je zkrátka problém.btw, uniklo mi něco zásadního, nebo co pořád máte s tím 18.? :-)