[Tomáš, 08:04, Vy si z toho delate srandu...]:Pokud jde o tu sobotu 18teho, bylo mi doma pripomenuto, ze pokud ma plany Petr, mam je i ja;)))) Ale zatim nevim, jak to s tim volnem vypada.
Ale on ma Honza naprostou pravdu, ve vsem. :( A to je na tom to smutne. My mame problem se v ramci 3 tydnu sejit na jediny vecer?!!!!S tim pripominam, jak to skoncilo s pravidelnym sportem, mladi lidickove!!Co se tyce toho 14. tak mi to prijde jako nejlepsi. Bohuzel, co se tyce Marianky, tak ta ma zrovna ve stredu pisemku z anatomie :(( Cimz padem aspon na ten maly kousek podvecera by to snad slo, ale to jeste prodiskutujeme osobne.Pak by to snad slo v tu sobotu a protahnout to na epickou kalbu :) Akorat tady ma Petr a Jana plany :(
Jinak veškeré texty jsou uměleckého vyjádření, jejich obsah měl za cíl pobavit ctěné čtenáře, nikoliv je napadat nebo urážet. Pokud se někdo cítí dotčen slovy nebo i skutky, přijměte touto cestou upřímnou omluvu, která je tak veliká, že vychází jedině z umělcova plamenného srdce.S přáním hezkého večera a heslem \"Besídka žije!\" přeji všem dobrou noc a nechte si o besídce příjemně zdát. Váš Johnny. :-)
Nová doba! Tady se plánuje besídka, ale vlastně na ní nikdo nemá čas! Nová doba! Já odcházím! Nová doba! Jo takhle! Vy chcete besídku a máte na ní vůbec čas? Koukněte se do diáře, no, vidíte, vždyť Vy ten čas nemáte? A co Vy, pane? Máte čas? Máte? Máte prd, ani se do těch stránek nedívejte. Ale když to musí být, klidně tam hoďte očkem. Inu? Máte? Nemáte? Máte? Samozřejmě, že nemáte! A co vy? vás nemá smysl se ani ptát, je vám to vidět na očích, už i myšlenkama jste jinde. Jděte pryč. A Vy, Vy můžete jít rovnou do prčic i s tím kalendářem! No, co koukáte, máte snad čas, nemáte, tak ven! Kdo je ještě, co ještě musím udělat, abych si tady sjednal pořádek! Besídku! Už jenom z toho slova mi začíná být špatně! Besídku! :-)
[Zuzka, 23:29, Besidka]: Ne a zase ne! Tady není JASNO, tady je TEMNO, přátelé, *následuje hluboký povzdech nad marnostmi světa*, vždyť se jedná jenom o besídku, já chápu, že nemůžete za to, že jste se celý rok na své známé vyprdli a teď se tyto restíky snažíte ve zbývajícím čase dohnat, chápu, je mi to jasný, ten červíček prostě nahlodává svědomí, ale kdosi tady napsal, že jsme rodina, i já to tak cítím, a pokud je vám známo, rodina vždy drží pospolu, no je to tak, heuréka, kdo to nevěděl, tak nezlobte, já vás mám rád! Takže? Úterý? Hodíme Pavlíka přes palubu, no, ruku na srdce, uroní někdo z přítomných pro jednoho hlupáčka, který pro rodinu stejně nic nikdy neudělal, alespoň slzičku? Myslím, že ne :-)
[Pavel, 23:28, Re:]: Jsem zvědavý, jak se dohodnete na můj funus, dřív se rozpadnu přirozeným rozkladem na prach, než se dohodnete a přijdete, a to si pište, že rozklad zabere trochu víc času :-)
[Zuzka, 23:29, Besidka]:uterky a stredy mam bohuzel zabite(mam tam naskladany snad vsechny zapoctaky a testy v nasledujicich 14 dnech)Chcete pit v utery? To je celkem zumpa!;-)
Honza - Rofl :D:D:DPavel - aha, nechces nas videt, tak te skrtam :) a hned nam vychazi utery 14teho jako nejlepsi termin (Mary ma doufam jen uceni, tak by se na kousek vecera trhla? jsem moc troufala?)Tak co, mame jasno?:)))
[Pavel, 23:10, Re:]: My dva se stejně vidíme každý den, takže předpokládám, že se sejdeme i na besídce, i kdyby měla být třeba 13. prosince v 3.15 ráno. Za současných okolností a s oprátkou kolem krku a na stoličce jsem celkem ochotný přistoupit na jakýkoliv kompromis, vlastně mám každý večer čas, jen mi nechte, prosím, 16. prosince volno a já se přizpůsobím všemu, mějte slitování, vždyť už je ze mne pomalu viselec, chcete mě mít na svědomí? :-)