Tak co se brusleni tyce, tak to beru, ze jsme se shodli na te nedeli. Odpoledni blok je 14-17h. Tak dame sraz ve 14h pred Stvanici? Pujceni brusli stoji 80, vstup taktez 80.
[Tomáš, 08:04, Vanocni besidka]:Jak jsme uz rikal v hospode - o vikendech jsme bud veskole, nebo se pokousim vytahnotu rodice (zuzky nebo svoje) naadventni vikendy pryc... :-/
To je tedy pekne, ze se nam to takhle rozchazi a zase schazi. Vim, ze je to takove divoke, ale jak tak koukam, vsichni maji akce tyden pred vanoci. Pojdme to treba dat na ten tyden posledni, to uz nikdo nic mit nebude :)Tedy krom 22. kdy mame besidku.A nebo to muzeme uplne otocit a mit slezinu jeste o tyden drive (vikend) 11. - 12. 12.Co vy na to?
Nemůžu 16.12., jdu na katedrální besídku. Ale co takový den 18.12.? Jedná se o víkend, dokonce sobota, což je krásné, druhý den se nevstává do práce.... :-)
Ahojda, brusleni podporuju vsema deseti, ale bohuzel sobota je u me zabita, takze hlasuju pro nedeli.S vanocni akci 15.12. se pridavam ze take nemuzu, zaroven pridavam ze jsem jeste mimo 13.12.....btw. co ten tyden po a treba termin 21.12.?
[Ena, 21:07, Včerejší souboj zelených víl s kapitánama]:klidne,vzdyt to neni fixne dojednano!;-)akorat ja mam van. stretnuti 16.12. a 17.12,kdykoliv jindy do toho jdu!;-)
Jak jsme se včera předběžně domlouvali na tom 15., tak jsem se dnes dozvěděla, že to máme vánoční besídku s kruhem... Dá se uvažovati ještě o jinémžto časovém údaji?Edit: Jo a dlužim tu doma ještě pláštěnku jejíž majitel(-ka:o)) jí zatím nepokládá za nezvěstnou
Toz ja jsem na vikend mimo, takze se bohuzel vzdavam veskerych radovanek. Uzivejte.Ale doufam, ze se pujde za zimu bruslit vicekrate.Edit: Petre, nekecat, makat! :)
[Radim, 09:24, Re:]:Yep.. jinak ja mam sobotu zapraskanou asi jen dopoledne, resp. v jedenact musim byt v Hradci... no a kdyz nad tim ted tak premyslim tak vzhldemke stavu dopravy mam zapraskny i kus odpoledne :-D