[Zuzka, 22:55, Hlasovaní o termínu besídky]: Ne, ne, ne! Na tohle nemám nervy, beru oprátku a tady v tom pokoji se na místě oběsím, vždyť i letní dovolenou jsme byli schopnější naplánovat a to bylo na tři týdny (2009), teď tady plánujeme JEDEN VEČER a my na ten večer děláme tabulky, ankety, hlasování, vedeme diskusi, škrtáme v diářích, listujeme v kalendáři jako diví, já se oběsím, oběsím, oběsím, ještě někdo napíše, že nemůže, a dělám uzel, tohle není normální, i dementi v Jedličkově ústavu by se na besídce dohodli už desetkrát, kdepak, oni by už ji dávno měli, a desetkrát, desetkrát by se opili, probudili se z opice, a znova by se opili, takhle by to bylo desetkrát, aniž by se jednou podívali do diáře, vůbec, ještě někdo se zmíní o diáři, pojedu za ním, vytrhnu mu ten diář z ruky, spálím ho na místě a popel vysypu do Vltavy a potom do té studené, co studené, ale ledové vody skočím s oprátkou kolem krku, protože jsem co, protože jsem z toho zešílel, tady nikdo nemá čas, mě to nebaví, takže, když už jsme si ujasnili všechny termíny, ptám se, kdy bude vánoční iriadorská besídka? :-)
[Zuzka, 22:55, Hlasovani o termitu besidky]:A chcem se vlastne videt?:D Mam takovy dojem,ze se vlastne videti nechcem(podle tech terminu a kecu kolem!) :)Tak nac to lamat pres koleno:)))
Takze nejlip dopadly ctvrtek 9teho a utery 14teho. Lidicky, vy co v tyto dny nemuzete, jak moc nemuzete? Jste cely vecer mimo, nebo treba jen cast vecera?
Zuzi, ještě že tě mám, já bych byla zapomněla, že 18. mám plno :-) a když tak koukám do diáře, mám plno i 16, patrně i 17, pravděpodobně též 20... ale vlastně i 19, protože následující den mám zkoušku..... víte co, radši mě vynechte :Dno dobrá, já můžu 12, 14, 15, 21, 22.edit: aha, hlasování, výborně :-)
[Zuzka, 20:30, Re:]:Ja mohu az 18-teho vecer,mam tam zkousku;-)Btw,dulezite je predevsim jedna vec a to,abych nechybel ja! To by to pak dopadlo blbe..;-))
[Ena, 20:07, Re:]:Taky jsem toho 18teho prve nepochopila, nicmene komentar to vysvetlil. Zatim to smeruje k nemu. Uvidime, az to doplni zbytek.Hmm, ted si ctu ve starych prispevkach, ze Jana 18teho nemuze:(
[Petr, 19:10, Re:]: No, rozhodně se to musí uskutečnit a jestli má někdo chybět, bude prostě chybět a bude chybějící, besídka se bez té osoby po 5ti pivech stejně obejde, hehe, tak snad to nebudu já :-D
[Tomáš, 13:52, Besidka]:Tesne pred Vanoci bych besidku nechtela, protoze budu urcite na posledni chvili shanet darecky, nebo je naopak balit na cestu domu. Vikend 10.-12. tu s Petou nejsme.16. mame vanoce v praci
Tak nam to tu solidne usnulo a zamluvilo.Vanocni besidku je nutno dohodnout na urcity termin. Bohuzel schazeni se je evidentne tedka pred vanoci problemem, tudiz prosim budte konkretni a zadne dlouhe diskuse.Padly navrhy:tesne pred Vanoci - 21.12.O vikendu 11. - 12.12Nekdy v tydnu - bez omezeni terminu (zatim)Jak jste na tom a co by bylo lepsi?Moje osobni omezeni jest 17. (patek), 18 (koncert), 22. (firemni akce).Co vy na to? (Abych vas nalakal, mame s Mariankou jeste tu dobrou Parliament vodku v zasobe )