[Radim, 23:53, Brusleni]:a dají se tam půjčit brusle? :o)mimochodem, já bych zase chtěla o víkendu (konkrétně v sobotu) vyrazit na nějakou delší procházku/túru poblíž Prahy, kdo se přidá (kromě Honzy)? :-)
Corleone porazili Bambinovce na obsah alkholu ve vypitych tekutinach tento vecer, cimz ziskali vetsinu uzemi a trezor hodili do reky, protoze zjistili, ze ho nepotrebujou ;-))
[Lucia, 14:29, co porad psat do tech nadpisu???]: No, nějak jsem při koulovačce nepostřehnul, kde se tedy nakonec bude sáňkovat, ale jestli to bude daleko od Pankráce (patrně se nebude sáňkovat před Arkádama), objednávám si k snídani 5 hermelínů a kakao :-)
[Tomáš, 15:23, Re:]:Tak pak zkuste dorazit oba na to sankovani a je to.Btw. na cem ze to budem jezdit. Ja jsem navrhovala koupit aspon dve lopaty,ale nejsem si jista, jak to budu stihat.
Taky se chci pripojit s tim, ze se mi vcerejsi souboje po dvou libily (az na ten prvni, kdy me Honza rozdrtil behem par tahu v pentagu)A kde ze se to zitra ma uskutecnit? Na te Bile hore nebo na Petrine?
vecer povznasejici, zajimavy,....fajn:-) Nezbyva nez souhlasit!!!A jen tak pro info, nocleh k dispozici ve stredu pro kohokoliv, mista je dost, ale preci jen napiste plus minus, jak to vidite, nebo se muze stat, ze pak nebude co k snidani:-)