Tak mě teď napadlo, že jsem tam mohla ještě zkopírovat rezervační kód a nemuseli jsme ani nikam chodit, protože by nám to teoreticky mohl vyfouknout někdo před námi:)
[Lucia, 15:22, Harry]:Super Lucko,kdyz tak zkus, zda vedle nas nebude misto. Jinak bychom to museli zkusit poresit na miste.Tu je vypis rezervace:Film Harry Potter a Relikvie smrtiMultikino Palace Nový SmíchovKinosal 4Datum 2010-11-25Cas 20:15Mista C3; C4; C5; C6
Ahojda:-) Koukala jsem, ze listky na Harryho jeste celkem jsou, tak hlasim, ze po prvotni nerozhodnosti se k vam pridam. Je na tom jeste nekdo stejne a chce taky rezervovat listek? Kdyztak napiste a vecer to nejak provedu... Btw. kde to mate vy, at se nemusime bat daleko od sebe:-)
[Pavel, 09:24, POZVANKA NA SVATBU]:Tedy pane jo, to jsou mi novinky takhle po ranu. Jestli je tomu opravdu tak, tak to mu gratuluju k takovemu kroku.Ale, ze Tebe si nekdo vybere za svedka....kdo by to do Tebe byl rekl, ze to dotahnes tak daleko;):)
NA VEDOMOST SE DAVA,ze dne 11.2.2011,se bude zenit nas guru a velky kamarad Michal Ciz(Ali)."Opousti nas dalsi kamarad",takze ucast povinna,ja pujdu za svedka!;-)
[Zuzka, 08:31, Re:]:Nikolivek, Zuzi, tady krasne snezilo. Zel bohu se to rozhodne neudrzelo, ale naladu to zvedlo.Radim:Nevadii, muzem se pripravovat dopredu.
[Petr, 21:20, Kino]:jelikoz je to jiz tyden od premiery, tak to presunuli do jinych salu. Vecerni moznosti jsou 19:45 a 20:15 - to jsou verze s titulkama. Predpokladam, ze na dabing nikdo nechce, nebo jo?
Tak jelikoz ty kinosaly jsou uz od premiery porad relativne plny (o vikendu to bylo maso) tak ja jeste dneska vecer pockam a nekdy pozdeji vecer bych to rezervnul. Doufam, ze nebude vadit to Palace cinemas a ted jeste cas - jak jste na tom s praci?