Mno, tak jsem vybalil zbytek věcí, snědl zbytky jídla (protože nebyla žádná večeře). Byl to nadmíru duševně posilující víkendA nyní jde se spát, bude se mi o výletu příjemně zdáta zítra ještě příjemněji v kostele stát,turisté se mě budou neustále ptát,a já na ně budu zvysoka sr*t :-)Dobrou noc ;-)
mých je málo, navíc bez lidí, ale tady jsou :-)(ano, totéž co na FB)mimochodem, doma se mi začínají hromadit vypotřebované kartuše, co s nimi? vezmou mi je v outdoorových obchodech, nebo jakým způsobem je mám zlikvidovat?
Toz jsme se navratili. Bylo frisno, ale krasne. Fotecky zajiste budou, ale nez se to vsechno zkompiluje do jednoho setu, nevim nevim :)Co vy? Jak jste si tu uzivali?
Tak za kazasske telefonovani mi kazdy ucastnik dluzi 329,- Kc ;-) Prosim na ucet do ebanky, resp. RB. Dekuji.Platil jsme ted zimni Tatry a zjistil jsem, ze stav uctu je neuteseny ;-)
[Máma, 21:32, ...]:Ja se ne pocasi nevymlouvam, spis me jeho vyhled zrovna nenuti zmenit nazor... ;-) Hlavnim duvodem jsou fakt ty resty... zacnu si konecne psat diplomku, zacistim veci do prace, vyberu si cepiny, ktery si na zimu chci koupit... ;-)
proč nejedete? jestli kvůli počasí, tak si radši rychle vymyslete nějakou jinou výmluvu, nebo vás rozkrájím ;-) protože v sobotu má být relativně hezky (tedy aspoň sucho).Petr: pro mě další víkendy už bohužel nepřicházejí v úvahu. příští jsem v práci, na další mám rozplánovanou Fatru a ten poslední předprázdninový si chci ponechat na dohánění školních záležitostí. jako klidně se pak dohodněte na něčem jiném, ale já pojedu jen tento víkend :-) ale počasí vám nikdo nezaručí, osobně si myslím, že na toto roční období můžeme za aktuální předpověď být rádi ;-)