Toz dneska me asi na icq neuvidite, nefunguje mi z nejakeho zahadneho duvodu spojeni. Ehm, no, takze kdyztak jedine mail, nebo sms.Edit: tohle patrilo do diskuse k Monfi.
[Zuzka, 11:34, Re:]:No neni to mysleno jako valeni u more. Spis zajet nekam na vylet, nekam vyslapnout a mozna nejakej ten odpocinek na plazi :) Maximalne na tyden. No necham to zase trosku ulezet a uvidim. Preci jen se asi v zime nikam moc nepodivam, tak abych neuhnil u pocitace :)[Ena, 16:53, Re:]:Super, aspon jeden clobrda :)
[Radim, 16:46, Nahodna sonda]:Skoro to tu zapadlo. Ja asi neuvazuju jet na dovcu k mori (je-li to tak mysleno). Jedine tak na par dni do Chorvatska a spojit to s lezenim.
[Máma, 23:02, Re:]: Víkendu v rámci naší krásné země (míněna Bohemia) bych nebyl proti, kdyby to mělo být třeba v Českém středohoří, ale na pravém břehu Labe, tedy pokud se nemýlím, tak od Lovosic na východ směrem k Helfenburku a tak podobně, ale je to jen návrh, na Řípu je taky hezky, ale milovníky endorfínů tento kopeček moc nenadchne, jistěěě, ale za to milovníky románské architektury zaručeně potěší a snad se vyprdne i ten jeden endorfínek :-)
Radim: vzhledem k tomu, že u moře jsem teď byla a stačilo mi to na delší dobu dopředu, a že bych na to stejně neměla :-), tak já nic.Tomáš: já furt prosazuju tu Šumavu, i když na zimní pochod jsou ta nouová nocoviště asi moc daleko od sebe, museli bychom jít za tmy... jen bych prosila, zda by to šlo ten předposlední listopadový víkend, to by mi velice pomohlo.jen shrnutí za mé plány:listopad - víkendovka po Českuprosinec - prodloužený víkend, Fatra