Radim: vzhledem k tomu, že u moře jsem teď byla a stačilo mi to na delší dobu dopředu, a že bych na to stejně neměla :-), tak já nic.Tomáš: já furt prosazuju tu Šumavu, i když na zimní pochod jsou ta nouová nocoviště asi moc daleko od sebe, museli bychom jít za tmy... jen bych prosila, zda by to šlo ten předposlední listopadový víkend, to by mi velice pomohlo.jen shrnutí za mé plány:listopad - víkendovka po Českuprosinec - prodloužený víkend, Fatra
hm,kazdy pojede nekam sam a bude nam nejlepe:Dedit:Tome,vypni zobrazovani novinek! celkem me to stve! :) jak tu blika x diskuzi!;-) a ty novinky mi zasi*aj zorne pole!:)
[Radim, 16:46, Nahodna sonda]:Koukam, ze se docela nezanedbavas... rovnou do takovychto teplych krajin. Ja nevim... v prvni chvili tomu nejsem moc naklonen, i kdyz... zatim je to predbezne.
Rozhodne jsem pro. Co se tyce vikendu ciste soboty a nedele, tak bych byl za si dat nejaky Cesky trek - klasicky uzavrit sezonu. Mate nekdo nejaky napad kam jet?
[Máma, 13:48, Re:]: Hm, když dám popitevák, tak bych si klidně i někde trošku ,,vydechla".. [Radim, 16:46, Nahodna sonda]: Hm, když dam zápočty, tak bych si klidně i někde ,,dáchla"...
Jen teda takova nahodna sonda. Vite, jak jsem na tom s tim mym zdravim. Trosku sem uvazoval, ze bych na prelomu unor/brezen podnikl nejakou cestu do teplejsich krajin. Byl by nekdo, kdo by o tom byl ochoten aspon uvazovat? :) Namatkou Turecko, Tunis, Egypt apod.
[Máma, 13:48, Re:]:Tak na druhou stranu me zase vic lakaji ty sneznice, nejaky ledovec (ale to je nerealne) jelikoz treku jsem si na podzim (i diky vam!) uz par uzila. Uvidime, co bude.
[Zuzka, 13:44, Re:]:Zuzi, já jsem chtěla ještě dát Malou Fatru začátkem prosince. během listopadu už se mi to moc nehodí. ale máš pravdu, že jsem chtěla vyjet ve čtvrtek přes noc. na den a půl se mi na Slováč jezdit nechce...ale třeba předposlední víkend v listopadu bych dala něco po Česku poblíž, jako náš tradiční vandr, co vy na to?
[Pavel, 13:29, Re:]:Ja bych rada i nekam jela (doma uz se me v obavach ptali, co zase planujem;)), ale nejlip na vikend, coz asi narazi na volno vetsiny studentskeho sazenstva;)Sneznice zni fajn, ale to by se zas za snehem muselo nekam dal, coz zase narazi na ten muj vikend:( Chjo.
[Zuzka, 13:24, Re:]:njn,nechame to zatim u ledu,pripadne zareagujem podle aktualni situace!;-)Jelikoz mi dojdou penize,ktere stejne nestacim utratit,pac nasledujici 2 mesice budu sedet na prdeli..tak bych to klidne preorientoval na sneznice! :)Ale asi bych volil vzdalenejsi destinaci!;-) taky zalezi na vasi momentalni situaci!..
[Pavel, 13:05, tralala]:Prave na ten snih bych taky chtela upozornit. Sice kamaradka byla predminuly vikend ve Svycarku na ferrate, ale o mesic pozdeji je uz taky rozdil.Skoda, ze s tims neprisel driv. Tedka nevim. Bojim se zimy a snehu.
[Pavel, 12:53, tralala]:Ted nevim, co bude koncem listopadu. Momentalne jsme zavalenej ve statistice. ale uvedom si, ze uz taky muze byt snih a tak zadny ferraty.
Hele,lidickove,nedame do konce listopadu nejakou feratu?,uz jsem vyhlidnul par tras v Dolomitech a v Alpach.Ve skrini mi hnije vercajk a rad bych ho pred zacatkem skutecne zimy odzkousel!;-)Mam posledni moznosti na vyjezd! Uz mi tu opet hnijou na stole stat.otazky! :)POJDTE DO TOHO!;) zijem jen jednou,tak nestvete! :)
[Pavel, 09:06, tralala]:Ano, spravne, neuznavam. Pac me totiz velmi rychle napadlo, ze si uzivatele vyberou tu nejjednodussi cestu, ktera je mozna... a co mam pravdu?? Mate reseni pomoci googlu??Mimochodem - prosim diskuse ohledne Monfi presuneme tam, at nezasirame hlavni diskusi.
VEREJNY PROTEST!:)pan admin neuznava google,fujj! :) uz si pro Tebe jedu,bude defenestrace z Barandova!;-)edit:vis jak nas bolej nohy,nac nekam chodit,ze?!:)