[Máma, 23:11, Re:]: Ano, stačí mi ujištění, že tam opravdu zítra mám být :-)A teď jdu už spát, ráno se podívám buď sem nebo na email, ale chci mít jasno, abych se na Hrad netrmácel zbytečně... :-)Přeji všem dobrou noc.
[Honza, 22:57, Re:]:aha, jistě, tak vydrž, já se k tomu snad dostanu. ale myslím, že zítra tam jdeš ;-)další cenné rady: Nevarte vo vnútri ani blízko pri stane a uvážte, či si necháte potraviny vedľa seba na noc. Vyvarujte sa príliš zapáchajúcich potravín ako napríklad slanina či rybacie konzervy.
[Honza, 22:51, Re:]:ano, někdy, časem...btw, na medvede.sk jsem našla krásnou větičku: Neodporúčame spať vonku tesne v blízkosti chát, horských hotelov a podobne, kde by mohol chodiť medveď zvyknutý na odpadky.
[Máma, 22:29, částečně vybaleno]:Aha, přepošleš mi, prosím, rozpis na listopad na email jan.zbela[zavináč]seznam.cz? Na iriadorský mail mi totiž nic nepřichází...Jinak jsem vybalil, odsmradil a vyčistil se :-)A ještě jednou děkuji za báječný weekend ;-)
už zbývá jen usušit stan, blé, což navíc znamená jít do sklepa, kam se bojím :-)Zuzi, dík za organizaci a vlastně dík všem za supr akci ;o)edit: Honzo, teď tak koukám na plán v katedrále a představ si, že na zítřek mám červené políčko. čím to asi bude... tož si to tam "sám" užij ;-)