[Máma, 21:16, podmínky]: Jak sníh? Jak 3 cm sněhu? Ať to jde někdo před naším příchodem zamést, vždyť to už je kalamita, viděl jsem to u Národního muzea, co to tam v zimě nadělalo škody..
[Zuzka, 20:12, Tak za ten odjezd se omlouvam]:v pohodě, já to jen tak prolítla a nebylo mi to jasné... jinak ten spacák vypadá celkem důvěryhodně, ale asi na něj nemám kopmresák. pokud ho nenajdu, můžem to nějak zkombinovat? :-)
Netusila jsem,ze to takto pochopite. Ten predchozi prispevek dneska tak byl nazvany jen proto,ze jsem chtela naznacit, k cemu se vyjadruju (argumenty mely vyznit prave proti odjezdu v 11).Kdyz jsem pak mluvila s Petrem po telefonu, ze radsi pujdu koupit mistenky, mluvili jsme o odjezdu v osm, takze tak no.
[Petr, 19:58, Re:]:hergot tak mě nemaťte, já jsem momentálně dost zmatená sama o sobě :-)edit: teprv teď jsem si přečetla, že mě Zuzka předběhla ;-)a co ten spacák?
tak už jsem v obraze, teprv jsem přišla domů. co ty spacáky? mám teda vzít ten péřák pro Honzu?odjezd v 11, jo?hm, jdu balit, snad na nic nezapomenu (ale skoro bych se vsadila, že něco důležitýho nechám doma)...
Byla jsem kupovat mistenky a rovnou jsem koupila i nejake listky zpet. Rano musime dokoupit listky na slvoenskou trasu. Proto dejme sraz v 7.35 na hlavaku.
Ja se z tech vlaku asi zblaznim. Jako je to lahudka snazit se vytipovat nejlevnejsi spojeni na slovensko. Zvlast kdyz je fakt, ze pokud si clovek neda pozor, zaplati temer dvakrat vic. Au.