[Zuzka, 22:58, Jedem takhle tábořit Fatrou 100 na Oravu]:Rakytov jsem už viděla... :-) jinak mi ten plán bude vyhovovat.jo, se stanem počítám a tři se vejdeme v pohodě. a jak je to s těmi vařiči? já tu mám zbytek kartuše, možná bych z toho ještě vykřesala aspoň ohřátí vody na čaj. co další požadavky? Tang? vodka? :-)
Takže se nám vyvrbují varianty - přechod Velké Fatry (jeden či druhý hřeben, tj. vidět buď Sidorovo a Rakytov, nebo Kľak s Jarabinou či čím).Zatím se počítá s odjezdem ve čtvrtek dopoledne. Příjezd zpět v neděli v devět.Jani, počítáš s tím stanem? Vlezete se tam s Pavlem a Honzou?Vařičů máme doma dost, bude chtít někdo půjčit? Btw. nevím, zda máme mapu..:)
Abych to upřesnil, nefunguje mi \"odpověď\" při kliknutí na Zuzky příspěvek z 13:33 25.10.2010, jinak na \"odpověď\" u ostatních příspěvků to normálně funguje, přijde mi tím celá záležitost ještě delikátnější, než tomu bylo ještě před několika minutama :-))
[Máma, 13:39, víkend]:tlacitko Odpoved nehapruje. Je mozne, ze spatne klikas na ten odkaz, nebo ti blbne mys? (just an idea) Jinac samozrejme chyba muze byt kdekoliv jinde. Trpaslici taky nemakaj prescasy, zejo.