[Radim, 10:47, Patek]:Zrvna dneska jsem se chtel ptat kdy a kam - ale je to se mnou nahnuty. V sobotu vstavame na humanitni akci a mam toho ted dost jak do skoly tak do prace, takze bych to videl nejak hodne operativne, jo?
Tak jestli sem to dobre spocital, jsme na patek 4 (Ja, Jana, Peta, Pavel). Udelam nekam rezervacku pro 5, kdyby si to jeste nekdo rozmyslel. Dam pak vedet kdy a kam.
[Zuzka, 09:09, Re:]:ahá :-) no tak na to jsem dávno zapomněla. ale ono naťukat do googlu \"wallyball pravidla\" a kliknout na první odkaz nebyl zas takový problém, že ano :o)
[Máma, 09:03, mimochodem]:Jani, ani jsi moc hledat nemusela. Ty pravidla mame i tu, jen uz je nikdo necte:) Tak jen pro pripomenuti sem hazu ten odkaz.
konečně jsem vyhledala ta pravidla pro wally a našla jsem tam následující:Při odehrání míče na soupeřovu stranu se míč může odrazit od boční stěny na vlastní nebo soupeřově straně (platí jen pro hru). Při servisu se míč může odrazit od boční stěny pouze na soupeřově straně.a tohle mě celkem pobavilo :-)Je zakázáno jakékoliv šplhání nebo užívání zdí nebo hráčů pro dosažení nad síť.
[Ena, 22:20, Re:]:Ehm, takze mi chces rici, ze kdyz jsme to vsechno dohodli a sesumirovali vsem volnou stredu na sport, tak reknes, ze nemuzes, jo? hmmmm
Já už asi chodit sportovničit s Vámi nebudu, poněvadž a protože se vracím pomalu ale jistě ke svému koníčku a od příštího úterý začínam chodit opět na treninky...