[Tomáš, 08:00, Wally]: Jo, pristi streda by byla fajn.. Pokud se zbavim te tuberkulosy a komatu.. A pokud nas zase vsechny Peta neroznese na kopytech (Peta - vez prof. na anatomii)
Radime,muzes pak prdnout ten svuj vyber fotek z Kazachstanu na iriadorske ftpko?:)celkem si ho udelal dobre a rad bych ho mirne obslehnul a doplnil :)Diky!;-)
Tak já nejdu :-) Už nyní mě bolí ruce z včerejšího (vítězného) bowlingu, ještě aby mě bolely prsty a byl bych umělecky odrovnaný, nemohl bych spát, jíst a luštit sudoku, to po mě normální člověk nemůže chtít, abych své umělecké nadání zahodil kvůli nečemu tak rozmarnému a kulatému jako je míček... je míč kulatý, že jo? :-)A vůbec, zdržujete mě, jdu jíst karbanátky... :-)
Ja se na vas, lidickove, obracim, jestli bychom toho Residenta nemohli soupnout treba koncem tydne (jestli nikam na vikend nejedete), ci pristi tyden...
[Tomáš, 15:24, Program bolywoodskeho festivalu]Hmm, Wally - bohužel .. středa je den zabiják, tudíž všechna úterý u mě padají.. A festival.. Jasná páka.. Loni tam byl i Kabir Bedi osobně :o))