[Tomáš, 08:25, Santana]:Já od něj bohužel téměř nic neznám, takže na koncert to asi nebude.Nicméně navrhuji protiakci, (která se koncertu bohužel nemůže rovnat, nicméně nám dá příčinu se opět vidět), co takhle zajít do kina na nejake 3D (mame totiz jeste dve vstupenky). Mam tu doporučeno Resident Evil: Afterlife, který sice nevyniká bůhvíjakým dějem, ale pry ma skvele efekty. Peťa navrhoval Piraně, nic jiného se v Palace Cinemas už nedává.
[Petr, 01:01, Re:]: Tam bude zpívat nikdo a kytara se projeví jen zdánlivě hrací a zvuk bude vycházet z bedýnek ukrytých za paravánem, důmyslně krytým palmou a opičkou v listoví kyvadlově se houpajíce... :-)
[Zuzka, 22:44, Re:]:Byla jsi v jizerkach a libilo se ti tam? Byla a libilo, tak zalez.. ;-)Jinak bych taky rad, ale prodlouzeny vikend si predbezne nechavam na nejaky ledovec kdyby vysel, ale to nevim nevim :-(Ja pak mrknu do kalendare, kdy nemam skolu a mozna by jsme se mohli na nejakou akci domluvit uz dopredu, co vy na to? S nasima planovacima schopnostma posledni dobou...
[Petr, 22:20, Prohlizeni]:jó, někam chci :-)při té příležitosti se chci zeptat, jestli byste někdo nechtěl na prodloužený víkend někdy v listopadu do Tater nebo na Fatru? předběžně se tam chystám s jedním známým...
Tak jsem si ted prohlizel lonske male akce a uplne se tesim, az zase nekam vyrazime. Musime jeste neco stihnout pred koncem roku... Mame na to skoro ctvrt roku, tak doufam, ze to vyjde ;-)
Ja to jenom predesilam, pac az to vyhlasim, tak bych rad, aby polovina lidi necouvla, pac ono to beze vsech nepujde. Tedy slo by, ale bylo by to takove... na *****.Nicmene jsem rad, ze se k tomu stavite tak kladne.
Damy a panove, mel bych na vas takovou jemnou otazecku.Rad bych se dotazal, jestli bych mohl v Listopadu (tak nejak po cely mesic) pozadat o vasi pozornost a pocitat s vasi ucasti.Pozornost o co, ucast na cem - to bych si zatim nechal v tajnosti. Predem upozornuji, ze to sebere kus vaseho casu, rozhodne ne vsechen, zato budete ale kralovsky odmeneni. Kazdy dle sveho dilu, ale myslim, ze to bude stat za to.