Tak vzhledem k predpovedi se zitra na ten Bezdez chystame. Jedeme s Janou z Prahy autem cca v pul desate. Neprida se jeste nekdo? :) Zn:Jednodenni pohodovy vylet ;)
[Petr, 11:38, Re:]:to by ses divil, co všechno je u nás v pátek ještě za přednášky. nás se to naštěstí netýká. navíc předpokládám, že po rozřazení na tělocvik ho budeme mít i v jinou dobu než jenom v pátek ráno. spíš mi vadí, že tam jsem každý den do večera.
[Petr, 11:30, Re:]: Ano. Komentátor z nejnižší úrovně nemůže komentovat komentáře komentátorů z nejvyšší úrovně, je to nemožné a absurdní stejně jako, že kalhoty si vítr nedokáže obléct od jara do zimy :-)
[Zuzka, 09:42, Výkřik do tmy - Lužické v zimě]:[Tomáš, 10:00, (Pod)zimní výlet]:Jeste ted si pamatuju teplo toho svaraku, co jsme pili pred vystupem na Luz a namrazu v temnote, kdyz jsme zabloudili do Nemecka. Uz se tesim... :-)Pri planovani prosmbrat v potaz muj vikendovy rozvrh mladeho pijaka :-))[Honza, 00:06, Re:]:[Tomáš, 08:21, Petre]:Tohle komentovt, je pod mou intelektualni uroven... :-D
[Zuzka, 09:42, Výkřik do tmy - Lužické v zimě]:Prosinec letos rozhodně nezapadne. Jsem všema deseti pro se domluvit dopředu, který víkend (třebas poslední v listopadu) někam vyjet. Viděl bych to stejně jako minulý rok na pohodový výlet, možná i s trochou kultury.
Tak jsem na facebooku padla znovu na fotky z lonska z Lužických hor. První dne byl fakt krásný, všechno pod námrazou. Tak jsem zvědavá, kam pojedem v prosinci letos (doufám, že nepojedu sama:))