Bohužel ti již nikdo neodpáře tu krásnou pohádku o učení se. Jak vyšlo najevo, chceš každý třetí víkend trávit sám, popřípadě s bratrancem, užívat si svobody, popíjet pěnivý mok a zároveň užívat nezřízeného života mladého prostopášníka.Nechť je ti to přáno, ale nejsem si zcela jist, zda-li to Zuzka pochopí. Zároveň si myslím, že žít ve lži není dobré. Je nutno si přiznat pravdu a mít v dušičce klid.
[Petr, 22:21, Re:]: Středověká krčma? Mamutí kolena takových rozměrů, jaké by pamatoval neandrtálec z doby ledové? Jsi génius! Nejen, že jsi učinil tento šokantní objev, ale ještě jsi spojil užitečný s příjemným, jistě, když uvážíme, že příjemné může být cokoliv, jenom ne užitečné, ale pobývat osm hodin v středověké krčmě a směle přijít domů, tvrdit s ještě mastnými ústy a dechem přepitého návštěvníka, že jsi pobýval ve škole, i ten pán vedle za zdí nemá o tom žádných pochybností, to je vskutku úctyhodné! Ovšem! Smekám svůj zřetelně neviditelný klobouk před páně Kašákovým šprýmem v jeho hradeckém dobrodružství. Vskutku :-)
[Honza, 21:28, Kuk :-)]:Coz mi pripomnelo, ze jsem v jedne hospudce v Hradci (Stredoveka krcma se to jmenovalo) objevil asi nejvetsi kolena, co jsme kdy videl ;-)Honzo, doporucuju - navic super prostredi ;-)
[Honza, 21:28, Kuk :-)]:Vzdyt to bychom ti, Honziku, nemohli ani v nejmensim uprit, aby jsi se mohl s chuti zakousnout do grilovanych kolinek. Jen utikej, kluku usata. A moc se nam neprejidej. :)
O víkendu pravděpodobně odjíždím na chatu. Jednak chci pomoct sbírat ořechy na zahradě (a že se jich letos urodilo požehnaně!) a jednak musím zazimovat sukulenty, kteréžto přes léto poněkud neobvykle vyrostly do výšky i šířky a staly se poněkud obtížněji přenosnými. A hlavně mě láká slíbená vidina několika grilovaných kolínek, přátelé, nezlobte se na mě, ale je mou svatou povinností je s chutí sežrat :-D
Zdravim. Co byste rekli v sobotu (pokud vyjde pocasi) na prochazku u Bezdezu? Peta by rada vyvetrala Lakouse a ja uz to doma v posteli nesnesu, tak neco na pohodu. Who\'s in? ;)
[Tomáš, 15:41, Spam, spam spam]: Tomáši, jako vždy mě tvá slova zahřála u srdce :-) Pokud jde o informační hodnotu údajného spamu, rozhodně se tam toho najde dost, aby byl průměrný čtenář nadmíru spokojený, zkrátka a dobře, tohle není fórum pro nadržený matfyzáky :-DAle jinak ses musel mít pěkně, Český Krumlov je vskutku nádherný ;-)
Chlapci a devcata, clovek by rekl, ze kdyz je vikend v plnem proudu, bude tu ticho a pusto. Nikolivek vsak na Iriadoru. Plnych 40 prispevku novotou zaricich informaci, chtelo by se nekomu rici, ale ouha, informacni hodnota nulova :)Co se tyce Hradce, nebyl jsem tam, ale rad zajdu. Kdyz ale posloucham Petra, tak mi na mysli vyvstalo pouze to, ze sel s brachancem do hospody a poradne se picnuli :) Takze asi tak.Vikendove prseni me sice rozesmutnilo, ale nemohlo nam ukratit radost z navstevy Ceskeho Krumlova. Moc pekne mesto a jeste peknejsi okoli. Necht se nam zadari se tam vratit a poradne projit a prochodit tamni lesy a haje.
[Pavel, 13:20, Re:]:Na muzeu nad Václavákemseděl člověk závislý na marihuaně pod večerem:\"Sviť, lampo, sviť,ať mi chutná kouř.Kouřím, kouřím u metraod rána i do večera:Sviť, lampo, sviť,ať mi chutná kouř.Dnes je čtvrtek, zejtra pátekkouřím, kouřím i na svátek;\"Sviť, lampo, sviť,ať mi chutná kouř.\"Zelený čert, rudý pasák,zejtra moje luxusní běhna přijde:\"Sviť, lampo, sviť,ať mi chutná kouř.\":-)