..se siri po Praze. Je treba se odklidit nekam do bezpeci. Jedu do lazni! Doufam, ze nejsem přenašeč a nelehnout pak cele Luhacovice.A jake vy mate plany? Delate si nekdo prodlouzeny vikend?
[Pavel, 18:41, Re:]:[Petr, 18:42, Re:]:V Odpovedi na oba dva prispevky o mnohodelani jednim clovekem. Asi tak. Chlap je spise ten, ktery dokaze delat jenom jednu vec... ale abychom zustali u naseho pohlavi - aspon ji delame poradne!! :)
[Máma, 18:06, Re:]: Tak to je parada, ze jsi zacala. Drzim pesti, at te to bavi, pac to je asi na tom to nejdulezitejsi. Kdyz to cloveka nebavi, zakonite mu to nejde.Jo, prvni lekce - clovek je pak zmaten. Ale pockej po par desitkach hodin za volantem. To hnedle pujde jak po masle.
[Petr, 18:42, Re:]:Tuhle jsem nad tim premyslel a dospal jsem k nazoru, ze clovek se spis smiri s tim, ze stihat se to vse, tak jak by se melo proste neda :)
[Zuzka, 10:36, Re:]:dej se do toho, budem porovnávat zážitky :-) no dobře, já úplný začátečník se srovnávat nemůžu. bylo to psycho, nechápu, jak si člověk zvykne na to, že musí furt čučet do všech zrcátek, do toho ve správnou chvíli sešlápnout spojku, brzdu, plyn... no fíha :o) nejjednodušší je točit volantem :-)Honza: jistě. to jsem zvědavá. adieu v katedrále ;-)