[Pavel, 17:38, Re:]: Jistě, takových jemu podobných moralistů jsem už potkal a jeden by žasnul, kolik kostlivců má pečlivě ukrytých nejen ve skříni, ale i v peřiňáku :-)
Však jsme vzdělanci, jistě, můžeme u řeky probírat i význam díla antické vzdělanosti \"O Kýrově vychování\" od Xenofóna a jeho vliv na soudobou výchovu budoucích vládců. Bohužel dneska trpíme akutním nedostatkem králů a šlechticů, takže musíme výchovu přenést na plebs, z něhož dneska povstává veškerá politická vládnoucí elita. Z toho, co víme a denně vidíme, zjišťujeme, že spoustě lidem dílo \"O Kýrově vychování\" chybí. Můžeme i na toto téma učinit i drobný exkurz k Erasmovi ve spisu \"O výchově křesťanského vladaře\", který tento \"kníže humanistů\" věnoval císaři Karlu V. Machiavelli a jeho \"Vladař\" není třeba nikomu připomínat a taky o něm nebudeme hovořit, protože jde zcela účelově mimo humanistické zásady. Těším se na vaše další podněty :-)
[Zuzka, 15:16, Re:]:ehm,to jsou jen velke fraze;-) realita bude jina,vecer si sednem nekam k rece a budem si cist Dostojevskeho;-)edit: I ja se budu drzet na uzde,nechci na Helcu hodit spatnej dojem :)
[Honza, 12:12, Re:]: no dobře, prolítla jsem to, pochopila jsem, že zítra jedete chla... ehm, na vinobraní, ale dovolila bych si jen citovat Tomáše: Chlapci chlapci, to je hroznej spam tohleto. ;-)Zuzka: bylo tam móc pěkně, ale dýl než těch 10 dní bych v arabském světě nevydržela. jdu probrat fotky...
[Máma, 12:09, zpět do zimy]:Vitej Jani. To sis to leto hezky prodlouzila. My jsme meli stejne pocity (navrat do zimy) pred trema tydnama. Jak ses mela?
[Honza, 11:51, Re:]:Ano,kazdy iluzionista se vyviji a ja jsem toho prikladem;-)Svoji karieru jsem zapocal v Madarsku 2004 v KFC a casem to roste,pocet ucpanych zachodu nezameritelne roste a dokazu pridavat uz i jine prvky-mel jsem se prihlasit do Cesko ma talent:))
[Pavel, 11:48, Re:]: Každý ať v tomto směru přemýšlí sám za sebe, ano? Myslím, že z tvé strany můžeme očekávat v této záležitosti převratné a ještě převratnější kousky (co do kvality, velikosti i množství) :-D