[Zuzka, 15:36, Re:]:presne tak..ty pokoje jsou trosku problematicke v tom,ze je tam x lidi,co si zabrali pokoj pro vice lidi :)..rikala,ze to musi jeste prokoumat,kzadopadne tam spime..v 6 jedem z Holesovic a musime tam byt po 7 :)
[Tomáš, 14:27, Ubytko na vikend.]:Bavila jsem se o tom s Pavlem - tudiz mohu reprodukovat jeho odpovedi. Ma nas spat 7 v jedne mistnosti, tvrdil, ze vsichni na posteli:), ale nevedel, jestli ty postele budou povlecene (doufam, ze mi potvrdi, ze jo:))Pojedem kolem seste z Prahy, protoze na sedmou je tam domluvene predavani klicu. Centrum je pak asi 1 kilak od ubytka.
[Pavel, 11:40, tralala]:Je mi lito, ze jsem vam to tak rozborila. Na druhou stranu, kdyz budou mit ty rehabilitace dobry vliv, budu pravidelny ucastnik.Uzijte si to!
ve zkratce-ubytko mame,spime za 360 na dve nocinejsou pokoje,tak budem spat asi vsichni v jednom pokoji :) ale na posteli :DzdeMusime se nejdriv ubytovat,pac na nas bude cekat pani s klicem :)
Abych to jako nezdrzovala. Mohla jsem uz pres den poslat smsku, ale Pavel na to evidentne nespecha:) Jinak me napadlo, co Petu, chci obe noci, pripadne bych jen zdrhla:([Petra, 15:42, čtvrtek v půl osmé?]:Peti, ja bohuzel nedorazim. Mam sraz s kamaradkama z gymplu a vyslo nam to jedine na ten ctvrtek.
[Petra, 15:42, čtvrtek v půl osmé?]:uvidime,spis se budu setrit na patek:) All: Ali tu bude v patek rano(vzal si volno na hlavu),takze jdem zakalit uz nekam na otviracku,kdyz se bude chtit nekdo pridat-mozno;-)Prace pocka,zijem jen jednou;-)