Ano, jedu (resp zaplatim ubytko, kdyby melo byt nejak megakrasne, tak bych radsi nekam ven a pak bych to zrusil a stejne zplatil - meli by jste volne postele pro pripadne navstevy :-)
[Ena, 09:59, Re:]:S tebou uz tak nejak pocitam,bylo to mysleno hlavne na Zuzku,Radima,atd:) Nemuzu zkouset ubytko a rikat..Noo,bude nas 5 a nebo mozna 15 :)
[Zuzka, 21:59, Re:]:Evidentne to zaridi Pavlik, tudiz dej hlavne vedet jemu, jak se to bude pacit. Aby to nezarezervoval blbe.A nedelej drahoty. Chteli jste tedka na sport a jak jsem slysel, tak Petr umyval zachod!! :) Tudiz si nemyslim, ze priste neco bude lepsiho. :D
Zuzi, Zuzi, ty mi delas caru pres rozpocet...Hmm, takze jsme tri. nevim, jak Pavel a ostatni?Ja bych nechal to utery. Paklize nas bude malo, tak pujdem klidne plavat.
[Zuzka, 20:21, Re:]:Nikolivek, ubytko je az do nedele.Paklize ma nekdo nejake zajeci umysly, tak necht to rekne predem, rezervujeme mu pouze jednu noc a ostatni zustanou a mohou se kochat krasami az do nedele.
[Tomáš, 18:13, Ubytko a Melnik]:Tak me trosku mrzi, ze se to nakonec domluvilo hnedka na zari zvlast, kdyz se tedka objevilo babi leto a vikend by se dal stravit nekde sportem. Nicmene, kdyz uz se nas shodlo na terminu tolik, jeste pro upresnenou - to ubytko je mysleno jen z patku na sobotu asi, ze?
[Tomáš, 18:14, Radim a sport]:A aby toho nebylo malo, uvedomila jsem si, ze mam na pristi tyden skoro kazdy den vecer rehabku az do sedmi. Takze ja bohuzel odpadam. Mrzi me to.
hmmm. Deti moje zlate, to se nam to ale komplikuje.Tak napred nikdo nerekne zadny den a pak se vyskytuji problemy.Pak uz tedy maximalne na ctvrtek, ale to je definitivni.
Super prace, Mari. Uz se tesim.Nyni tedy schazi jedine - spocitat definitivne lidi a zavolat tam (nejlepe zitra, tj. v pondeli!!!) a finalne rezervovat.