[Zuzka, 01:19, Re:]: Já se úterků předem vzdávám, protože a jelikož mě bude příští semestr vždy ve středu čekat testík z anatomie.. Jinak toto úterý.. Hmm.. Je dobré to vypotit, takže kdybyste neměli čtvrtého, tak jdu.. :o)
[Tomáš, 21:05, Sport]:Skvely napad. Presne na tohle jsem myslela po poslednim wallyballu. Dokonce se mi i zda, ze rehabka zabira na zapesti a ze budu moct hrat i dal. Utery mi prijde jako idealni, ale je mozne, ze budu uterni podvecery travit ve skole (konci kolem sedme:-(). V pondeli mam zapis, tak pak dam vedet vic.
Co takhle sport opet v utery (rikam to hlavne proto, ze bychom opet mohli zavest pravidelne sportovani a zamluvit neco na pul roku. Tedka je vhoda doba, pac skoly zacinaji a tim padem by se dala zamluvit v nejakem pripade i telocvicna)?Takze jednak - utery = sport.Co od vas chci - kdo pujde toto utery a na co pujdeme? Sejdeme se opet na wally ci beach? Marianka bohuzel chcipackuje, tak se nezucastni. Tudiz aspon toho ctvrteho to chce.Dale bych byl rad, kdybychom dohodli co dal. Jaky dalsi sport muzeme vsichni, chceme vsichni a budeme chodit vsichni.
[Pavel, 16:07, Re:]: Budu dělat, jako bych to ,,můžu\" přehlédla.. Chce to vyřešit co možná dříve, jelikož jistě nebudeme samotnými, kdo se tam chystaji..
Vyborny. Musim rici, ze jsem se u toho Roviste kralovsky bavil. Je faktem, ze na prvnich fotkach jsou videt spravne inteligentni vyrazy. Aneb - vysokoskolaci :)Jinac ja bych preferoval to Melnicko pristi tyden. Cimz padem se nam tu chysta problem - zajisteni ubytovani. Kdopak se toho asi ujme, Pavle? :)