[Ena, 13:07, Re:]:Díky Mary. Bylo to sice myšleno na hlavního iniciátora, aby se vzchopil a něco začal organizovat, když už nás všechny sezval...ale takhle se přece jen aspoň někam pojede. Mně se líbí to mělnické vinobraní, mají hezky rozepsaný program a sem tam se tam objeví i zajímavá skupina.
[Ena, 13:07, Re:]:Ne,pac si na nas moc mlada,perspektivni,ambiciozni a cilevedoma :)Budouci primarky onkologickeho centra neberem;-)Pozadavky pro vstup: x let na VS skole,caste opakovani zkousek,neuspech v zivote,alkoholismus a jine zverstva :)Zivotni vize: neznama;-)
No,my tedka zakladame s Honzou spolecenstvo looseru a nasim programovym zamerenim je,ze nesnasime akademiky!:Dtakze Vas uz nechceme nikdy videt! uspesni,promovani,ambiciozni-fuj :)
2 Pavel: Též je mi to líto, ale tak alespoň ta trvalá invalidita a papíry na hlavu, že jsi legitimní BlbeC, chvíli počkají..Jináč.. Co s tím víkendem? Chce to začít řešiti dříve než-li hned!
Ajta krajta. To me mrzi, Pavle. :(Je to asi to posledni, co cloveka muze takhle potesit, ale v lednu budes mit moznost opravy. Sic je to pul roku (resp. rok skoly) v hajzlu, ale dulezity je to udelat!
Vazeni pratele,tak je to v prdeli:) Na dalsi skoly muzu zapomenout,tohle byl muj nejvetsi zivotni krach na New Yorske burze-zas*ana komise deb*lu z Brna,nakopat je vsechny do zadku..:)Otazky mi sedly,ale vysledek je jinci,achjo..Nyni me tu dlouho neuvidite,mizim a budu zmizelej :)