V ramci skupiny,co udelat nejakou monumentalni a nezapomenutelnou chlastacku viz min rok a Burcak?:)Proste dojet na misto x a plan bude nasledujici-najit,vyhledat,vypit,udelat bordel,ohen na namesti a jet dom?:)Kdo by se pridal?;-)* pozn:Citlive osoby pozmeni chlastacku na kulturni cinnost;-)
[Zuzka, 09:16, Re:Beach]:No, chtělo by to tedy přinejmenším alespoň čtvrtého.. Od kolegů z práce jsem slyšela, že dobrý beach je na Butovicích (SportCentrum Nové Butovice).. Ale už bychom to měli do večera rozlousknout, ať je místo.. :o)
Ja jsem pro cokoliv. Ale, abychom to rozcisli - radeji bych beach. Vzhledem ku krasnemu uzasnemu slunecnemu pocasi, bych to videl na nejakej indoor beach. Znate nekdo?? JInak pujdu i klidne ven, ja jen, aby nam to nezhatil pak dest.
[Zuzka, 14:45, Re:]: Teď jsem poslední týden na soustředění každý den pilovala volley.. Takže ač už beach nebo klasika.. Cokolivěk-hlavně že něco.. Jsem pro pondělí čičí úterý.
[Ena, 12:41, Sport příští týden ?]:Taky už jsem nad tím přemýšlela. Zatím mám první pulku týdne volnou. Zkusíme znovu ten beach, nebo radsi neco jineho?
Hm,tak jsme si opet dopral 15 hodin. spanek;-) Jdu si na moment lehnout kolem 16 hodiny a spim az do rana;-) Zacinaj mi tyto spankove natahovacky trosku bortit muj program:)
Protoze nazvy starych hitu zapominam a ted jsem po 3 mesicich na jeden prisel - New Radicals - Get what you give - http://www.youtube.com/watch?v=DL7-CKirWZE&ob=av3e