[Pavel, 16:50, Re:]:nj, náš hotel je prej obsazenej Rusákama.btw, začíná se to dramatizovat. čas mezi plánovaný příjezdem z Maďar a odletem do Egypta je cca. 5 hodin ;-)
Peta
- 18:21 30.08.2010
Já vás taky moc zdravím!!!!a děsně moc se těším na fotky a zážitky z cest.aspoň něco naznačte..pastevci a čaj, nějaký vykutálený stop, hory, lidi...jsem hrozně moc zvědavá:)
To ja jsem zatim rad, ze jeste funguju. Citim, ze vecer vybalim, povypravim a padnu. Ne, ze bych si to mohl tedka dovolit, ale chce se mi spinkat... moooc. :)Edit: jo, Pavle, ten upinak je muj.
Hm,po mensi rebordelizaci mam uklizeno;-)na poncu mam diru velikosti svestky,obal na batoh mam tez deravy:))a mam tu jednu stahovaci smycku navic..ta bude asi Tomova;-)
[Radim, 11:22, Stav]:Bud rad, ja taky mel nejradsi ty, co jsme mohl smazat :-)Ad spanek - prekvaive se zatim taky nehroutim, ale nestezoval bychsi, kdyby jsem mohl spat dyl. Asi jsem spal megatvrde :-)
[Radim, 11:22, Stav]:Ja jsem se tedy vyspala uplne do ruzova. Sice asi jen 6 hodin, ale dnes mi to krasne stacilo. Asi to bylo tou vlastni posteli. Tak se drz, at to rychle ubehne.